Chat with us, powered by LiveChat

Verzending standaardpaketten* (0-30 kg) naar

België € 9,50
België (hoger dan 50 €) GRATIS
Afhaling GRATIS
* Voor paketten die niet aan standaardmaten en gewicht voldoen, kan een hogere verzendkost berekend worden. De exacte leveringskost voor deze speciale paketten kunt u vernemen door het artikel in uw winkelwagentje te plaatsen en de eerste stappen van het bestelproces te doorlopen. Na het invullen van het leveringsadres zal de exacte leveringskost zichtbaar worden.

Wenst u te verzenden naar een land die niet in deze lijst is opgenomen, gelieve ons te contacteren.

Hoe gebeurt de thuislevering van een online bestelling?

Uw online bestelling zal snel, veilig en verzekerd thuisgeleverd worden per koerierdienst. Uw bestelling zal door de koerier PERSOONLIJK afgegeven worden aan de bestemmeling of een meerderjarig familielid met vraag tot aftekening voor ontvangst. In geval van levering bij een bedrijf met ontvangstbalie, zal het pakket daar afgegeven worden.

Was u afwezig toen de koerier langskwam? Geen nood! Hij zal u een bericht nalaten met contactgegevens zodat u het pakket kunt ophalen in het dichtsbijzijnde post-depot of hem kunt bellen voor een nieuwe leverafspraak op hetzelfde adres of op een ander adres.

Exacte levertermijn

Praktisch alle artikelen uit onze webshop zijn onmiddellijk uit voorraad leverbaar of komen zeer regelmatig terug in onze stock binnen.

Wil u graag de exacte levertermijn kennen voor het type en hoeveelheid artikelen van uw voorkeur, gelieve ons te contacteren.