8 populaire apps waardoor je meer uit jouw webshop haalt

Met de apps die je vindt in de CCV Shop App Store haal je meer uit jouw webshop. In de App Store vind je een groot aantal apps op het gebied van bijvoorbeeld marketing en rapportage, reviews en vergelijkingssites, verzendingen, groothandels, boekhouding, betaalmethodes en verkoopkanalen. Door de nauwe samenwerking met onze partners wordt de App Store continu uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Ook ontwikkelt CCV Shop zelf vele apps en gratis functionaliteiten om jouw webshop succesvoller te maken. We hebben hier acht apps van externe partijen op een rijtje gezet waardoor jij nog meer uit jouw webshop kunt halen. Ken je een aantal van deze apps nog niet? Kijk dan snel in de App Store en probeer de apps die voor jou interessant zijn.

MailChimp

E-mailmarketing kan de traffic naar je webshop verhogen, de verkoop stimuleren en is laagdrempelige vorm van communicatie. Met de MailChimp app zorg je er eenvoudig voor dat je digitale nieuwsbrieven kunt sturen naar jouw klanten. Bestaande e-mailadressen en gegevens van klanten van jouw shop worden automatisch doorgestuurd naar MailChimp, zodat je deze niet handmatig hoeft over tetypen. De klantgegevens worden in een MailChimp mailinglijst naar keuze gekopieerd.

ReloadSEO

In 95% van de onderzochte webwinkels is het productassortiment niet geoptimaliseerd voor zoekmachines. Met de app van ReloadSEO versla je elke concurrent met de vindbaarheid van je producten in Google. Met de app maak je jouw productassortiment 100% zoekmachine vriendelijk, krijg je directe feedback en concrete tips op productniveau en krijg je meer gratis verkeer vanuit de zoekmachines. Als je gebruikmaakt van de app kun je exact zien op welke plekken je extra zoekwoorden kan verwerken en alle teksten worden real-time automatisch gecontroleerd door ons algoritme op alle bekende SEO-regels. Zo zie je per product hoeveel % je product SEO-proof is.

Tawk.to Live Chat

Support bieden via live chat op jouw webshop is een laagdrempelige manier van klantcontact. Naast kanalen als de telefoon, e-mail en bijvoorbeeld social media is live chat erg waardevol. Door bezoekers in staat te stellen met je te chatten, verhoog je de betrokkenheid tussen jou en je bezoekers. Je kunt snel en realtime vragen oplossen omdat je toegang hebt tot relevante gegevens van de klant zoals orderinformatie. Met de app Tawk.to Live Chat beschik je als het ware over een virtuele verkoper die actief is in jouw webshop, waardoor je meer verkopen succesvol kunt afsluiten of gericht persoonlijke service kunt verlenen?

Shopboost

Iedere webshop heeft ‘last’ van twijfelende bezoekers. Bezoekers die tijdens het bestelproces afhaken, een vol winkelwagentje achterlaten, lang blijven vergelijken tussen verschillende webshops, etc. Shopboost detecteert dit twijfelgedrag en biedt twijfelende bezoeker automatisch een verrassing aan. Denk aan een gratis product, extra service of advies, gratis verzenden of een kortingscode. Dit maakt bezoekers enthousiast en daardoor verkoop je meer. Door de geavanceerde twijfeldetectie geef je alleen aan de twijfelende bezoekers een verrassing.

JustFEED Bol.com

Jouw producten aanbieden op meer kanalen dan enkel op jouw eigen webshop? JustFEED is dé onbetwiste Bol.com specialist van Nederland. Met de JustFEED app heb je een tool in handen die zowel jouw prijs en levertijd op Bol.com plaatst, maar ook de volledige productinformatie publiceert en je helpt om jouw content volledig te optimaliseren en op die manier nog beter in beeld te komen.

SendCloud

Met de app van SendCloud beschik je over een tijdbesparende verzendtool en verbind je jouw webshop eenvoudig met meerdere vervoerders die passen bij de wensen van jouw klanten zoals DPD, DHL, UPS en Bpost. Van het importeren van bestellingen, het printen van verzendlabels, het automatisch verzenden van Track & Trace mails tot het automatisch afhandelen van retourzendingen. Met SendCloud automatiseer je elke stap in je verzendproces. Bovendien kun je meerdere verzendopties aanbieden om zo de conversie in je webshop te verhogen. Denk aan thuislevering, afhaalpuntlevering, expresslevering, same day levering, zaterdaglevering en avondlevering.

ConversionsKit

Met ConversionsKit creëer je meer waarde uit je dagelijkse website bezoekers. Heeft jouw webshop veel kijkers maar niet genoeg kopers? Zoek je naar manieren om je e-mailbestand uit te breiden? ConversionsKit maakt het mogelijk om verschillende groepen bezoekers te targetten en te verleiden tot een aankoop. ConversionsKit geeft je alle tools die je nodig hebt om meer te verkopen in je webshop. Er zitten meer dan 10 apps in ConversionsKit om meer bezoekers te genereren, het conversie percentage te verhogen en je succes door te meten. Zo kun je pop-ups, take-overs, sign-up bars of notificaties ontwikkelen om e-mails te verzamelen. Je kunt alles in je eigen huisstijl vormgeven met het uitgebreide designcanvas.

Simply Translate

Er worden wereldwijd enorm veel online aankopen gedaan. Ook jij hebt met jouw online shop de mogelijkheid om klanten over de hele wereld te bedienen. Het is dan natuurlijk belangrijk dat jouw webshop in de juiste taal beschikbaar is. Simply Translate is een vertaalbureau dat gespecialiseerd is in webshopvertalingen. Met behulp van slimme technologie maken we het eenvoudig voor webwinkels om de stap naar het buitenland te maken. Download gratis de app, selecteer de gewenste tekst en ontvang direct een overzicht van de kosten. Zodra de vertalers alle vertalingen gereed hebben, kun je deze zelf controleren en na uw akkoord worden ze met één klik op de muis in jouw webshop geladen.