Deelnemen aan een kerstmarkt? Dit zijn je betaalopties!

Kerst kruipt stilaan dichterbij en dat betekent ook dat de kerstmarkt opduikt in vele steden en gemeenten. Zeg maar hallo tegen glühwein, wollen mutsen en heerlijke versnaperingen dus – want ook dit jaar zal het niet aan deze winterse hebbedingen en sfeerelementen ontbreken! Traditiegetrouw doen vele lokale handelaars mee aan het volks gebeuren. Maar hoe regelen zij hun betalingen in zo’n mobiel kraampje?

Met 25 december in aantocht, worden de winkelstraten en pleinen alsmaar drukker. Geen wonder ook. Een Secret Santa (lootjestrek) op het werk hier, een familiefeest daar. Cadeautjes worden dan ook in groten getale gekocht en besteld. Als klap op de vuurpijl organiseren vele steden en gemeenten dan ook een eigen kerstmarkt.

Als handelaar kan je op de lokale kerstmarkt niet ontbreken. Soms kan je er de verkoop van je (kerst)items aanzwengelen of kan je met bezoekers klinken op het eindejaar tijdens een kerstdrink naast de terrasverwarmer. Tal van mogelijkheden en voor elk wat wils dus.

Deelnemen aan de kerstmarkt is daarbovenop heel eenvoudig. Simpelweg je aanvraagformulier invullen en afgeven op het gemeentehuis, en klaar is kees! Maar dan komt het volgende vraagstuk: hoe pak je in hemelsnaam de betaalopties in je kraampje aan? Wel, CCV to the rescue!

Contactloos betalen – zelfs als het wat drukker is

Nooit eerder was het zo simpel om te betalen als nu. Je bezoekers hoeven enkel maar hun kaart boven te halen en hun pincode in te toetsen, of bij kleinere aankopen maar even de kaart tegen de betaalterminal te houden (het principe van contactloos betalen), en het bedrag is meteen voldaan. Jij kan direct de volgende bestelling opnemen en je klant kan zich algauw weer naar de andere kraampjes begeven. Vlot en snel dus!

Hiervoor heb je natuurlijk wel een mobiele betaalterminal nodig (die contactloze betalingen kan ondersteunen). Een blik op de voordelen:

  • Je hebt nooit een tekort aan wisselgeld;
  • Je geld kan nooit gestolen worden;
  • Het bedrag is altijd juist, zelfs in de drukte – je hoeft immers niets uit te rekenen.

 

 

Meer info over mobiele betaalterminals?

Ontdek hier onze mobiele betaalterminals.
Krijg je liever advies van onze experts? Contacteer hen vrijblijvend via het gratis nummer 0800 22 789 of sales@be.ccv.eu

 

 

Ook interessant voor jou

Hoe maak je van seizoensshoppers levenslange klanten?

Terugkerende klanten ontwikkelen een authentieke band met je bedrijf, wat leidt tot positieve mond-tot-mondreclame. Lees meer over klantloyaliteit en bind je klanten aan je merk.

Lees meer

Hoe maak je jouw zaak klaar voor de feestdagen? 5 tips

Voor veel handelaars is de eindejaarsperiode een mooie opkikker in de verkoop. Reden te meer om je daarop goed voor te bereiden! Maar hoe doe je dat nu precies? Ontdek onze tips.

Lees meer