CCV op Bibac Plus (stand 4456)

Ontdek alle nieuwigheden in de voedingssector!

Op Bibac Plus, een initiatief van Bakkers Vlaanderen en de Nationale Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers & Traiteurs, maak je kennis met de nieuwste producten en diensten in de voedingssector. Bezoekers genieten er van overheerlijke degustaties en demonstraties die alle zintuigen prikkelen. Bibac Plus is bovendien de ideale gelegenheid om bij te praten met collega-ondernemers. We zijn alvast van de partij op stand 4456!

Wat kan CCV voor jou betekenen?

Bij CCV hebben we meer dan 60 jaar ervaring in betaaloplossingen. In die tijd is de betaalwereld veel veranderd en hij is nog steeds in volle evolutie. Zo wordt de wereld van elektronische transacties alsmaar groter, waardoor je klanten op verschillende manieren elektronisch in je zaak willen kunnen betalen. Wij nemen deze behoeften serieus. Daarom zoeken we voor jou een totaaloplossing op maat. Op die manier kan jij je klanten jouw onverdeelde aandacht geven.

Betaalterminals

Als ondernemer wil je dat je klanten gemakkelijk, snel en veilig kunnen betalen. Met ons ruime aanbod aan betaalterminals zorgen wij ervoor dat ze dat overal en op eender welke manier kunnen. Je hoeft enkel nog te kiezen of je je betaalterminal liever koopt of huurt.

Transacties

Heb je je betaalterminal gekozen? Dan heb je nu nog een partner nodig die je transacties verwerkt. En daar wil je niet te veel voor betalen. Onze experts berekenen je persoonlijk tarief. Wist je trouwens dat wij een alternatief zonder maandelijks abonnement bieden?

Bezoek Bibac Plus gratis!

Registreer je online en kom ons gratis bezoeken op stand 4456.