Nieuwe CCV Shop updates: van kassakoopjes tot WhatsApp en meer

Een nieuwe maand vraagt om een nieuwe CCV Shop software update. Dit keer hebben we het over allerlei handige features die het je een pak gemakkelijker kunnen maken. 

Voorwaarden direct accepteren in checkout

Iedereen is op zoek naar een hogere conversie. Wist je dat je conversieratio keldert als je klanten een checkbox laat aanvinken om de algemene voorwaarden te accepteren? Dankzij de nieuwe optie die we ontwikkeld hebben, is dit verleden tijd en gebeurt dit automatisch bij het plaatsen van een order. Er verschijnt dus wel een tekst maar geen checkbox meer die bewust aangevinkt moet worden.

Je activeert deze feature via "Startpunt > Mijn webshop > Instellingen > Bestelproces & voorraad > Gegevensvelden".

Voorwaarden direct accepteren

Update app offertes

Dankzij een nieuwe versie van deze app kunnen jouw klanten eenvoudig een offerte voor één of meerdere producten aanvragen. Dit betekent ook dat jij een passende aanbieding per klant kan opstellen.

Offertes app

Kassakoopjes

Een hogere verkoop realiseren is perfect mogelijk met onze 'Kassakoopjes'. Hiermee kan je extra producten aanprijzen als de klant aan het bestellen is. Zo kan je als lingeriespeciaalzaak een waszakje aanbieden wanneer iemand een setje in z'n winkelmandje dropt.

Je activeert deze optie via "Startpunt > Instellingen > Bestelproces & voorraad > Kassakoopjes".

Kassakoopjes

Opslagruimte

Je hebt vanaf heden meer opslagruimte voor al je foto's.

  • Pakket M: 250 MB
  • Pakket L: 1 GB
  • Pakket Enterprise: 5 GB

Integratie van WhatsApp

Installeer de gratis app "Stel een vraag" en laat je klanten vragen stellen via WhatsApp! Je personaliseert het geheel via "Startpunt > MIjn webshop > Instellingen > Layout > Stel een vraag".

Als je deze feature instelt, kan je er meteen ook voor zorgen dat mensen hun aankoop via WhatsApp met vrienden en familie delen.
Je doet dit via "Startpunt > Mijn webshop > Instellingen > Social media".

Stel een vraag via Whatsapp

Relevante producten

Het is vanaf nu ook mogelijk om relevante producten wederzijds met elkaar te koppelen. Zo kan je niet enkel het camerahoesje aan de camera koppelen maar ook omgekeerd. En je hoeft dit niet handmatig te doen.

Relevante producten wederzijds koppelen

Nieuwe apps

VAT Number Validation

De VAT Number Validation app helpt je bij de controle van Europese btw-nummers. Zo kan je ervoor kiezen om een automatische validatie uit te voeren bij zowel registratie als checkout van klanten. Maar je kan er ook voor kiezen om op bepaalde tijdstippen een rapport in je mailbox te krijgen met daarin alle orders en de melding of een geldig btw-nummer ingevuld is of niet.

DeliveryMatch Backend

Deze app omvat het meest complete Transport Management Systeem voor webshops. Vergroot je omzet en bespaar op logistieke kosten met DeliveryMatch. Je koppelt meer dan 50 transportfirma's en afhaalpunten wereldwijd direct aan je checkout.

Vragen?

Heb je vragen? Contacteer dan ons supportteam.