Essentiële betaaloplossingen voor horecazaken

Als ondernemer met een horecazaak streef je ongetwijfeld naar een optimale klantbeleving. Daar hoort een ongedwongen sfeer in een prachtige setting sowieso bij. Maar ook de manier waarop jouw klanten op het einde van de rit betalen, is hier essentieel.

Overal in jouw zaak betalen

Stel je voor dat je als klant aan het genieten bent van een etentje. Je vraagt de rekening, raakt terug in gesprek met je tafelgenoten en moet het gesprek onderbreken om te gaan betalen aan de bar. Als de klant dan nog eens enkel cash kan betalen, duurt het afrekenen een stuk langer dan eigenlijk nodig is. Op zich geen probleem maar het doet wel afbreuk aan de klantervaring waar je naar streeft.

Welkom mobiele betaalterminal

Wil je dit voorkomen? Dan is een mobiele betaalterminal de perfecte oplossing. Zo kunnen klanten overal in jouw zaak betalen: aan de bar, op het terras, binnen aan tafel, … Jouw klant verliest zo minder tijd. Maar ook jij werkt een pak efficiënter. Zo kan je de betaalterminal eenvoudig overal mee naartoe nemen, eventueel zelfs in een draagtas die je aan jouw broek of rok bevestigt. Op die manier heb je hem echt altijd bij jou en hoef je niet nog snel naar binnen om de terminal te halen als een klant wil betalen.

Met de mobiele betaalterminals van CCV aanvaard je ook allerlei soorten elektronische betalingen. Zo kan een klant op de traditionele manier met de kaart betalen: kaart in de betaalterminal, pincode ingeven en klaar is Kees. Maar onze terminals zijn ook voorzien op contactloos betalen én betalen met QR-code, zoals Payconiq. Kers op de taart: je kan jouw CCV-betaalterminal koppelen aan jouw kassasoftware. Interessant, niet?

Afhankelijk van jouw financiële situatie kan je ervoor kiezen om de betaalterminal te huren of te kopen. We hebben aantrekkelijke pakketten die je zeker eens moet bekijken. Ben je niet overtuigd of onzeker over wat voor jou de beste betaaloplossing is? Overleg dan zeker even met één van onze betaalexperts.

Bestellen en afhalen

Tegenwoordig is het als horecazaak interessant om op de kar van take-away te springen. Klanten bestellen online en komen op het gewenste uur hun bestelling afhalen. Snel, veilig en gemakkelijk. Ook hier ondersteunt CCV je met een website met bestel- en afhaalmodule. Bekijk de mogelijkheden en laat je begeleiden door één van onze experts.