Update Coronavirus: we blijven je ondersteunen!

Het Coronavirus stelt ons allemaal, zowel privé als professioneel, voor nooit geziene uitdagingen. Velen onder jullie worden geconfronteerd met sluiting van hun zaak. Anderen zijn genoodzaakt om maatregelen te nemen tegen de verdere verspreiding van het virus.

Bij CCV blijven wij ook nu onze dienstverlening verder

zetten zodat het betalingsverkeer niet stil komt te liggen! Onze medewerkers staan voor je klaar om al jullie vragen te beantwoorden.

 

Wij hebben alvast enkele FAQ's opgesteld om jou optimaal te ondersteunen.

 • Kan ik mijn (huur)contract tijdelijk stopzetten?

  We begrijpen de moeilijke periode die veel klanten nu doormaken en zullen al het mogelijke doen om met je mee te denken. Helaas is het niet mogelijk om contract tijdelijk stop te zetten. Dit geldt voor zowel een huurcontract als een servicecontract.

 • Mijn zaak moet sluiten, maar ik wil wel graag via take-away online verder verkopen?

  Moet je zaak sluiten, maar heb je de mogelijkheid om je klanten via online bestelling en afhaling te bedienen, dan geeft CCV je graag een duwtje in de rug met een gratis webshop met bestel– en afhaalmodule.

  Hoe helpen wij jou?

  - Wij bouwen voor jou gratis een webshop met bestel – en afhaalmodule in een responsive basis lay-out geschikt voor de horeca sector.

  - We laden je productenlijst op

  - We koppelen je betaalmodule CCV Online Payments aan je webshop. Zo kan je eenvoudig Bancontact transacties ontvangen. Jij betaalt enkel de kost per transacties (0,39 € per Bancontact-transactie)

  - Onze experts zorgen ervoor dat jouw algemene voorwaarden toegevoegd worden.

  - Om je snel te kunnen laten van start gaan, sturen we jou een handleiding toe.

  We bouwen jouw webshop volledig gratis en je betaalt tot en met 30 april 2020 geen abonnementskosten. Je hoeft enkel rekening te houden met de kost voor de online transacties bij bestellingen (0,39 € per Bancontact-transactie). Jouw webshop is bovendien maandelijks opzegbaar.

 • Kunnen jullie mijn transacties gratis aanbieden?

  We begrijpen de moeilijke periode die veel klanten nu doormaken en zullen al het mogelijke doen om met je mee te denken.

  Voor wat betreft de transacties rekent CCV geen maandelijkse abonnementskost. Wanneer je dus geen transacties doet, wordt er ook niks aangerekend.

  Sinds 1 januari 2020 heeft CCV nieuwe transactie tarieven. Hierbij zijn alle Bancontact transacties onder de € 5 steeds gratis.

  Beschik je nog niet over de nieuwe tarieven, contacteer ons

 • Ik wil graag aan huis bezorgen. Kan ik een (extra) mobiele betaalterminal aanschaffen?

  We zijn blij dat je niet bij de pakken blijft zitten en staan klaar om je hierbij te ondersteunen. Met onze mobiele betaalterminals kan je je klanten makkelijk laten afrekenen aan de deur en hoeft er geen uitwisseling van cash geld te gebeuren.

  Je kan kiezen tussen een betaalterminal met 4G verbinding, de CCV Mobile of je kan de CCV Mini koppelen met je smartphone.

 • Kan ik mijn betaalterminal buiten de deur gebruiken voor bijvoorbeeld bezorging?

  Als je een mobiele betaalterminal (VX680GPRS, CCV Mini, V400M) hebt, kun je deze buiten de deur gebruiken. Heb je een vaste (bekabelde) automaat (VX520, VX570,  P400, VX820)? Dan kun je deze niet buiten de deur gebruiken. Wil je een extra mobiele betaalterminal aanschaffen? Kies dan voor een terminal met 4G internetverbinding (CCV Mobile) of koppel de betaalautomaat aan je telefoon (CCV Mini). Wij helpen je graag verder.

 • Ik moet mijn bedrijf voorlopig sluiten. Mag ik mijn betaalterminal uit het stopcontact halen?

  Als je een mobiele betaalterminal (VX680GPRS/Wifi, CCV Mini, V400M) hebt, dan werkt deze met een batterij. Bij een batterij die lang niet wordt gebruikt, kan er diepontlading ontstaan en dat wil je natuurlijk voorkomen. Bekijk de richtlijnen voor het gebruik van je batterij.

 • Hoe maak ik mijn betaalterminal schoon?

  Om je betaalterminal schoon te maken, kan je gebruik maken van ontsmettingsgel. We raden echter aan om de gel niet meer dan 2 x per dag te gebruiken om problemen met de hardware te vermijden.

  Je kan de klant ook vragen om zelf zijn/haar handen te ontsmetten voor en na gebruik van de betaalterminal of om contactloos te betalen. Contactloze betalingen tot 25 euro vereisten geen pincode.

 • Is het mogelijk om mijn factuur met uitstel te betalen?

  We begrijpen de moeilijke periode die veel klanten nu doormaken, maar het is helaas niet mogelijk om jouw factuur met uitstel te betalen. De huidige algemene voorwaarden blijven gelden.