Betaalopties voor als je verkoopt op de kerstmarkt

Kerst komt er weer aan… dat betekent ook dat we binnenkort weer genieten van gezellige kerstmarkten. De perfecte plek om glühwein, warme chocolademelk, lekker eten of mooie spullen te verkopen. Vaak zijn veel lokale ondernemers onderdeel van een kerstmarkt. Nu steeds minder mensen cash geld op zak hebben, zorg je er het best voor dat klanten kunnen betalen zoals ze willen. 

Want steeds minder mensen betalen cash. Op veel plekken is dat geen probleem! Maar hoe doe je dat op een (kerst)markt? Voor dit soort gelegenheden is een mobiele, praktische, niet-kassagekoppelde betaalterminal perfect. Bij CCV hebben we twee oplossingen.

CCV Mini

De CCV Mini is een betaalterminal speciaal voor ‘mobiele ondernemers’, die dus vaak op de weg zijn. De betaalterminal past in je broekzak en je bedient hem bovendien met jouw smartphone dankzij de CCV Pay-app. Klanten kunnen ook betalen zoals ze willen: met bankkaart – ook contactloos -, kredietkaart of met hun smartphone.

CCV Compact

Ook de CCV Compact is een zeer compact toestel en neem je gemakkelijk overal mee naartoe. Door het grote touchscreen is de betaalterminal gemakkelijk te bedienen. Met de CCV Compact heb je realtime inzicht in alle betalingen in MyCCV en aanvaard je alle populaire betaalmethoden.