CCV Inspireert: het verhaal van Dormio – ontzorgen door online betalingen

Dormio beheert luxe vakantieresorts en hotels op unieke locaties. De afgelopen 20 jaar zijn zij enorm gegroeid en Dormio is altijd op zoek naar het aanbieden van de ultieme vakantie met hoge kwaliteit. Wij spraken met Sanne Wieleman, Manager Reservations bij Dormio. 


De rol van online betalingen - volledig ontzorgen

Een zorgeloze vakantie is wat Dormio’s klanten willen, maar dat begint al bij het boeken van de reis. Sanne geeft aan dat tijdens het boeken Dormio de klant volledig ontzorgd. “Onze gasten komen op onze website en na het uitzoeken van een mooie vakantie komen zij in de online betaalomgeving terecht. Hier kunnen zij eenvoudig hun iDeal betaling voldoen. Klanten hoeven hier voor de rest niets meer aan te doen. Door de samenwerking met CCV worden alle administratieve handelingen en andere processen grotendeels geautomatiseerd. Hier heeft de klant geen weet van en is dit is voor ons een enorme stap vooruit.”

Dat was in het verleden wel anders. “Door de samenwerking met CCV gaat dit nu vrijwel geautomatiseerd. Een aantal jaren geleden boekten wij handmatig de bankbetalingen in”, aldus Sanne.

Wat verwacht je van de toekomst van Dormio?

“De toekomst is uiteraard nog onduidelijk, maar we hebben genoeg uitdagingen door het internationale karakter van ons bedrijf. Daarnaast is veiligheid absoluut een belangrijk punt. De laatste jaren is er steeds meer aandacht voor wet- en regelgeving en hier moeten we op blijven anticiperen om daar veilig in mee te gaan.”

Hoe kijk je aan tegen de samenwerking met CCV?

“CCV is een fijne en belangrijke kennispartner voor ons. Met hun expertise bereiden ze ons voor op een goede en veilig toekomst.”

Wil jij weten hoe we jou kunnen helpen met het ontzorgen of het creëren van een online betaalomgeving? Bekijk hier de mogelijkheden.

Bekijk hieronder het complete interview met Sanne.

Interview Dormio

Interview Dormio