Veilige en snelle online betalingen in jouw webshop

Wanneer je een webshop hebt, wil je jouw betalingen goed regelen. Jouw klanten moeten altijd kunnen betalen op de manier die zij willen, de betaling moet vlekkeloos verlopen en de transactie moet snel én veilig worden verwerkt. Hoe zorg je dat de online betalingen soepel lopen? In deze blog nemen we je mee in de wereld van Online Payments en laten we je zien hoe het bij onze klant Dormio er aan toe gaat.

De betaaloplossing voor webshops en e-commerce transacties

CCV Online Payments is de betaaloplossing voor webshops en e-commerce transacties. Ideaal voor e-commerce ondernemers of winkeliers met een webshop, want naast de betalingen op je betaalterminal, regelen wij ook online betalingen. CCV Online Payments is als het ware het kassasysteem in jouw webshop. Al jouw online transacties worden snel en veilig verwerkt.

Alles wat je moet weten over online betalingen in jouw webshop

Een online betaling was in het verleden alleen mogelijk met een kredietkaart. Nu schieten de nieuwe betaalmogelijkheden als paddenstoelen uit de grond. Waarschijnlijk ken je de meeste online betaalmogelijkheden: Payconiq by Bancontact, kredietkaart, Apple Pay of PayPal. Maar wat bied je aan in jouw webshop?

Onze tip:

Kies eerst voor de meest populaire betaalmethoden, in plaats van zoveel mogelijk verschillende methoden te accepteren. Het overgrote deel van je klanten wil toch betalen met de meest bekende methoden zoals Payconiq by Bancontact of kredietkaart. 

Verhaal uit de praktijk

Dormio bestaat al 20 jaar en biedt ultieme vakantie aanbiedingen. De rol van online betalingen is bij Dormio de laatste jaren enorm gegroeid. Een aantal jaren geleden werden bankbetalingen handmatig in geboekt en nu is alles geautomatiseerd. Na het uitzoeken van een vakantie komt de consument nu in een online betaalomgeving waar hij of zij via iDEAL of kredietkaart een betaling kan doen. Van alle processen die daarna volgen, heeft de consument geen weet.

Klantverhaal Dormio

Klantverhaal Dormio

De voordelen van CCV Online Payments

In de video spreekt Sanne Wieleman (Manager Reservartions bij Dormio) over de voordelen die Dormio ervaart na de implementatie van een online betaalomgeving. Maar er zijn er nog meer:

✔️ Acceptatie van alle populaire betaalmethoden
✔️ Eenvoudige integratie in elk bekend platform
✔️ Scherpe en transparante prijzen, en geen vaste kosten
✔️ Snelle, bruto uitbetaling

Wil je weten wat CCV voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Een webshop via CCV

Heb je nog geen webshop maar is jouw ambitie om er één op korte termijn te starten? CCV kan je ook helpen bij het opzetten van een webshop. CCV Shop helpt je bij het ontwikkelen van je webshop, inclusief hosting, continue innovaties en support. Een compleet pakket, alles onder één dak. Binnen no-time heb jij een strakke webshop. En natuurlijk inclusief alle voordelen van de online betaaloplossing van CCV.

Lees hier verder over de mogelijkheden om een CCV webshop in combinatie met Online Payments.