Les Halles Ieper: Al 15 jaar trouwe klant

In het hart van Ieper, aan de Grote Markt, ligt Les Halles. Dit bruisende café-restaurant is al 15 jaar een vaste waarde in de stad. Of je nu zin hebt in een koffie, spaghetti, hamburger of tapas, bij Les Halles zit je altijd goed. Chris Bevernage, de zaakvoerder, die sinds het begin klant is bij CCV, heeft Les Halles zien groeien tot een gezellige ontmoetingsplaats.

De groei van Les Halles

Les Halles is de zevende zaak die de eigenaar opstartte na zijn toer door Ieper. “De zaak was een beetje in verval geraakt. We hebben deze overgenomen en vanaf het begin liep het goed”, vertelt de zaakvoerder. Door de topligging en de grote capaciteit, groeide Les Halles uit van een café met keuken tot een volwaardig café-restaurant.

Chris Bevernage heeft ook nog het Museumcafé, in het Flanders Fields Museum, en Dépot, dat zijn dochter uitbaat. “Ik heb vooral geholpen met het opzetten.” Ondertussen is ook Dépot een vaste waarde in het Ieperse horeca gebeuren.

CCV en Les Halles

Vanaf zijn eerste onderneming in Ieper, 30 jaar geleden, is Chris klant bij CCV. "CCV was toen kleinschalig, net als wij. We zijn allebei gegroeid en geëvolueerd,” vertelt de zaakvoerder. “Ik werk graag samen met lokale bedrijven. Lokale handel komt steeds meer op, maar dat is iets wat wij al vanaf het begin doen.”

Daarnaast zorgen de gebruiksvriendelijke terminals voor een soepel betalingsproces. Het vertrouwen in CCV blijft sterk dankzij de uitstekende service en innovatie. “Ik heb altijd de vinger aan de pols gehouden bij de concurrentie, maar ik ben nooit overgestapt.”

“Meer en meer mensen betalen nu met de kaart. Dat is veel gemakkelijker voor mij. Je kan alles bijhouden.” Alle transacties kunnen eenvoudig op de computer in MyCCV worden bekeken. Dit geeft ondernemers een duidelijk en gedetailleerd overzicht van hun betalingen, wat helpt bij het beheren van de financiën, zeker wanneer je meerdere zaken hebt.

15-jarig bestaan

Chris Bevernage aan de toog van Les Halles Ieper

Het 15-jarige bestaan van Les Halles wordt gevierd met de muzikale donderdagen, een groot evenement dat gratis en toegankelijk is voor iedereen. “Vier donderdagen gaan we er volop voor. We hebben een lokaal voorprogramma, hoofdprogramma en we sluiten af met een DJ uit de streek. Het wordt een grote openluchtfuif,” aldus de eigenaar.

Ook deze zomer staat CCV klaar om betalingen vlot te ontvangen, zowel binnen als buiten op het terras. We kijken samen uit naar een zomer vol muziek, gezelligheid en succesvolle samenwerking, en een veelbelovende toekomst voor Les Halles.

Wil je weten hoe wij het betaalverkeer in jouw zaak kunnen verbeteren? Bekijk hier onze betaaloplossingen voor de horeca.