Chat with us, powered by LiveChat

B2B app

De B2B app maakt het mogelijk om op een optimale manier te verkopen aan bedrijven. Je maakt eenvoudig gebruik van deze app met het enterprise pakket. 

Betaalmethoden toewijzen aan gebruikers

Wil je dat alleen loyale klanten gebruik mogen maken van de mogelijkheid om op rekening te betalen? De CCV Shop software geeft je de mogelijkheid om te selecteren welke  betaalmethodes voor wie beschikbaar zijn. Hiervoor zijn er twee mogelijkheden:
- Betaalmogelijkheden per gebruikersgroep
- Betaalmogelijkheden per gebruiker

Speciale prijzen voor gebruikers

Hanteer je verschillende prijzen per type inkoper of heb je speciale prijsafspraken bij een bepaald volume? In de webwinkelsoftware van CCV kun je per gebruiker of gebruikersgroep prijzen instellen.

Assortiment afgestemd op gebruikers

Zowel op categorie- als productniveau kan je bepalen of producten wel of niet getoond worden aan gebruikers of gebruikersgroepen. Zo kan je bijvoorbeeld een selectie van producten maken die slechts voor een kleine groep gebruikers beschikbaar is.

 

Ordervelden per type klant bepalen

Geef aan welke ordervelden worden weergegeven en verplicht zijn in het bestelproces. Verkoop je ook aan consumenten via je webshop? Dan kunnen de ordervelden per type gebruiker (B2C of B2B) verschillen.

Maak je momenteel gebruik van een ander CCV Shop pakket?

Geen probleem! Upgrade jouw CCV Shop webshop eenvoudig naar het Enterprise pakket met behoud van je gegevens. Dit doe je in de onderhoudstool van jouw shop via "Startpunt > Mijn abonnement > Upgrade abonnement".

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Wij sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand

Voeg een geldig e-mailadres in.
Voeg een geldig e-mailadres in.