Chat with us, powered by LiveChat
zaak starten

Een betaaloplossing voor je nieuwe zaak

Veiliger dan cash en vereenvoudigde administratie

Ontdek het aanbod

Bij het starten van een (nieuwe) winkel komt veel kijken. Elke ondernemer is anders, maar betalingen ontvangen is voor iedereen belangrijk. Waar wil je betalingen ontvangen en hoe betalen klanten het liefst? CCV adviseert je graag!

Een betaaloplossing voor elk type starter

CCV Tap & Go

CCV Tap & Go

Gratis app. Betaal enkel voor de gemaakte transacties

Wil je op een veilige manier betalingen aanvaarden zonder te investeren in hardware? Heb je bovendien maar een laag aantal transacties per maand? Met CCV Tap & Go aanvaard je Bancontact QR-betalingen op je smartphone waar en wanneer je maar wil. Geen transacties = geen kosten.

Ontdek CCV Tap & Go

Compacte CCV Mini

€99 + €30 éénmalige opstartkosten

Je wil kaartbetalingen aanvaarden zonder grote kosten te maken? De CCV Mini is niet duur, maar wel betrouwbaar en veilig voor een klein aantal kaarttransacties. Je bedient deze betaaloplossing gemakkelijk via je smartphone of tablet en is heel eenvoudig mee te nemen op verplaatsing.

Ontdek de CCV Mini

All-in betaalpakket

€39 per maand

Dit huurpakket ontwikkelden we speciaal voor startende ondernemers met een groter aantal transacties. Voor een vast maandelijks bedrag beschik je over een volledige uitrusting: een vaste betaalterminal, 100 transacties en hulp binnen de 24u, 7 op 7. Daarnaast ben je ook in staat contactloze betalingen te aanvaarden.

Bekijk het starterspakket

Waarom als starter investeren in elektronische betalingen?

Kies voor veiligheid en laat klanten op de manier betalen die zij verkiezen. 

Kiezen voor CCV, dat is kiezen voor zekerheid!

Klaar voor de toekomst

Onze toestellen ondersteunen contactloos betalen, accepteren kredietkaarten en voldoen aan de meest recente veiligheidseisen.

Al 20 jaar partner in betalen

Wij helpen ondernemers al meer dan 20 jaar in het kiezen van de juiste betaaloplossing en transactie-aanbod.

Deskundige support

Onze Belgische supportmedewerkers staan 7/7 voor je klaar via telefoon, mail of chat!

Kell.si.belle

"Tegenwoordig heeft bijna niemand nog (voldoende) cash in zijn portefeuille en is een bezoek aan de bankautomaat vaak niet mogelijk wegens tijdsgebrek. Wie ben ik dan om hen hiertoe te verplichten? Bij Kell.si.belle kiest de klant zelf hoe hij/zij het liefst betaald en mijn klanten appreciëren dat enorm."
joycebrunfaut

Joyce Brunfaut, Zaakvoerder BiBaBoe-gifts

"De voorwaarden waren duidelijk: ik was op zoek naar een betaalbare oplossing die ik gemakkelijk kon meenemen op verplaatsing. De CCV Mini kwam er duidelijk naar voor als winnaar en ik ben nog steeds heel tevreden over het gebruiksgemak van dit toestel."
B'elle-zaakvoerder

Stephanie, Zaakvoerder van kledingzaak b'Elle

"Zowel qua prijs als kwaliteit vind ik het starterspakket een topper. Feit dat er nog heel wat transacties inbegrepen zijn in je pakket maakt dat je uit kan gaan van een stabiele en goede prijs. De vaste betaalterminal werkt heel gemakkelijk en wanneer er toch vragen of storingen zijn is jullie service-team direct paraat om ons verder te helpen."

Meer advies over een betaaloplossing voor starters?