Starten met elektronische betalingen?

Alles wat je moet weten!

Vraag advies aan een betaalexpert Kies de juiste betaaloplossing

Wat zijn de voordelen van een elektronische betaaloplossing voor mij en mijn klanten?

Als ondernemer moet je veel beslissingen nemen. Niet onbelangrijk is de manier waarop je betalingen zal ontvangen: kies je voor cash of ga je voor een elektronische betaaloplossing? Wij sommen graag voor je op waarin een betaalterminal jou en je klanten kan helpen! 

Veilig en snel betalingen ontvangen

Minder cash in je zaak, vermindert het risico op verlies en fouten. Na goedkeuring van de betaling, ben je zeker dat het geld op je rekening komt. Bovendien is het betalen op een betaalterminal hygiënischer dan cash ontvangen. Zeker als je klant ook nog eens contactloos betaalt.

Keuzevrijheid

Klant tevreden houden betekent ook zijn betalingsvoorkeur respecteren. Uit onderzoek blijkt dat 70 procent van de consumenten verkiest om met kaart i.p.v. cash te betalen.

Minder administratie

Gedaan met tellen van de kassa en geld naar de bank dragen. Raadpleeg al jouw transacties op de terminal of online en doe daarmee ook je boekhouder een plezier

Meer omzet

Betalen met de kaart heeft weinig tot geen limieten. Consumenten geven dan ook vaker meer uit wanneer ze met de kaart kunnen betalen.

Waar moet ik rekening mee houden?

Bij het kiezen van een betaalterminal stel je jezelf best een aantal belangrijke vragen. Bij CCV kan je niet enkel terecht voor je betaalterminal, maar ook voor het verwerken van je betalingen via alle mogelijke betaalmethodes. Wij leggen het je graag uit!

Keuze van een betaalterminal

De eerste en belangrijkste stap is het kiezen van de CCV-betaalterminal die het best aan jouw noden en wensen voldoet. Ontdek het op basis van een aantal korte vragen of kies uit het aanbod.

 mobiele, vaste of kassagekoppelde betaalterminal

huren versus kopen

Kies je betaalmethodes

 Met een terminal alleen kan je geen betalingen aanvaarden. CCV verwerkt ook transacties en adviseert je graag bij jouw keuze qua betaalmethodes.

geen opstart- of abonnementskosten

gratis Bancontact-transacties onder 5 euro

Keuze van het type ondersteuning

Denk goed na over welk type ondersteuning jij wil kunnen rekenen: de manier van contact nemen, maar ook hoe snel.

 Contact via chat, telefoon of een technieker ter plaatse

 Belgische support of een buitenlands callcenter

Of kies voor een betaalpakket en betaal een vast maandelijks bedrag

Betaalexpert

De CCV betaalexpert adviseert en begeleidt je bij het kiezen van de juiste betaaloplossing voor je zaak.

Persoonlijk advies

Onze expert komt graag bij jou langs

Aanspreekpunt voor al jouw vragen nu én in de toekomst

Betaalconfigurator

Vind de meest geschikte CCV-betaaloplossing voor jouw zaak.

 Geef antwoord op een kort aantal vragen

Advies op maat van jouw sector

Onmiddellijk resultaat

We zien en horen een verandering in de manier van betalen: waar vroeger bijna iedereen met cash geld betaalde, krijgen we van meer en meer klanten de vraag om met de kaart te kunnen betalen. In onze bakkerij gaat het vaak om kleine bedragen, maar dat weerhoudt de mensen er niet van om hun bankkaart boven te halen. CCV heeft ons goed begeleid in de keuze voor een vaste betaalterminal

B'elle-zaakvoerder

Wij zijn vanaf het begin op de kar van elektronische betalingen gesprongen. Dit is in mijn ogen een evidentie die niet uitgesloten kon worden gezien de voordelen voor mij als handelaar én mijn klanten. Ik kreeg heel fijne reacties over CCV van collega-ondernemers in mijn omgeving toen ik op zoek was naar een nieuwe partner voor mijn betaaloplossingen. Na een fijn en open gesprek was ik direct overtuigd en de opstart en ondersteuning verliep tot nu toe ontzettend vlot.