* De actie is geldig op de CCV Compact A77, CCV Mobile A920 en de CCV DuoBase A35-A80. De 3 maanden gratis aanbieding geldt op de huurprijs van een nieuwe betaalterminal in combinatie met een servicecontract en een transactieverwerkingscontract. De kosten per transactie zijn geen onderdeel van de actie. De actie is enkel van toepassing op online bestellingen in de periode 4 september tot en met 15 december 2023.

Voor elke ondernemer een geschikte oplossing

Mobiele betaalterminals

via Wifi & 4G
Huren: vanaf € 28,50 p/mnd (Nu 3 maanden gratis!)

Ben je juist vaak onderwerk? Of kunnen jouw klanten op meerdere plekken in en rondom jouw zaak afrekenen? Dan past een mobiele betaaloplossing beter in jouw zaak.  Betalen op het terras, bij de paskamers of bij bezorging van een pakketje, met een wifi of 4G simkaart ben jij super mobiel en betalen jouw klanten waar ze willen.

Vaste betaalterminals

via internetkabel
Huren: vanaf € 43 p/mnd (Nu 3 maanden gratis!)

Betalen jouw klanten op een vaste locatie in jouw zaak? Dan zou een vaste betaaloplossing daar goed bij passen. Doordat de betaalterminal altijd op dezelfde plek staat maak je gebruik van een vaste stroomaansluiting en vaste internetverbinding en ben je dus niet afhankelijk van een wifi netwerk of bereik van de 4G simkaart.

Je wil je betalingsverkeer goed en efficiënt regelen en daar horen één of meer betaalterminals bij. Voor elke behoefte hebben we een passende oplossing, zowel huur als koop. Met CCV ben je klaar voor de toekomst.

Als ondernemer wil je jouw betalingsverkeer goed en efficiënt regelen en daar horen één of meer betaalterminals bij. Voor elke behoefte hebben we een passende oplossing. Met CCV ben je klaar voor de toekomst. Bekijk en vergelijk de mogelijkheden.

Altijd een geschikte betaalmethode voor je klant

Suggesties voor jou