Betaalterminal huren?

Wil je flexibiliteit en een betaaloplossing die altijd up-to-date is zonder nieuwe investeringen? Kies dan voor de optie: betaalterminal huren. Heldere prijzen zonder verrassingen achteraf. Profiteer van een scherpe huurprijs met ons complete alles-in-één-pakket.

Een betaalterminal huren, zonder hoge aankoopkosten

Wanneer je een betaalterminal huurt, betaal je maandelijks een vast en een variabel bedrag.

De hoogte van het vaste bedrag wordt bepaald door het type terminal. Voor dit bedrag beschik je over een betaalterminal, regelen wij je transactieverwerking en ontvang je de beste service volgens onze Serviceformule 'Plus'.

Daarnaast betaal je een variabel bedrag per maand. Dit is afhankelijk van het aantal transacties in die maand, omdat je een vast bedrag per transactie* betaalt. Het totaalbedrag wordt aan het einde van de maand in rekening gebracht.

   Geen hoge aankoopkosten
   Gegarandeerd een technicus langs binnen vier uur
   Vervangend apparaat bij storing

Betaalterminal huren? Bekijk de mogelijkheden:

ccv-compact
ccv mobile a920
ccv duo base
CCV Compact A77 CCV Mobile A920 CCV Duo Base
Mobiele betaalterminal
Mobiele betaalterminal
Kassakoppeling*
Kassakoppeling*
Apart klant- en winkeliersgedeelte
Apart klant- en winkeliersgedeelte
Kassaticket
Kassaticket Alleen mailen Zowel mailen als printen Zowel mailen als printen
Debet- en kredietkaarten
Debet- en kredietkaarten
Terugbetalingen
Terugbetalingen
QR-betalingen
QR-betalingen
Wifi of 4G-verbinding?
Wifi of 4G-verbinding?
Huurprijs (incl. Service Plus, excl. transacties**)
Huurprijs (incl. Service Plus, excl. transacties**) € 35,50 per maand € 44,50 per maand € 50 per maand
Installatie
Installatie Plug & Pay Plug & Pay Door technieker***
Meer info Meer info Meer info

* Kijk voor meer informatie op onze pagina over kassakoppelingen.
** Transactieprijs is afhankelijk van maandelijks volume.
*** Installatie door monteur voor € 106

Kostenplaatje bij huur van een betaalterminal bij CCV

1. Vaste kosten per maand

Kies eerst een betaalterminal Prijs
CCV Mobile A920 € 44,50
CCV Compact A77 € 35,50
CCV Duo Base A80-A35 € 50

2. Variabele kosten per maand

Hoe meer transacties je per maand doet, hoe goedkoper jouw transactiekost. Zo betaal je misschien slechts € 0,075 per transactie. Bovendien zijn alle Bancontact/Payconiq-transacties onder 5 euro volledig gratis! Bekijk hier alle informatie over onze transactietarieven.

Rekenvoorbeeld:
Als je bijvoorbeeld hebt gekozen voor een CCV Compact en deze maand 246 transacties hebt gehad, zijn je kosten deze maand:

€ 35,50 + (246 x € 0,140) = € 69,94

Looptijd en opzegtermijn

De prijzen van de huurcontracten zijn berekend per maand en worden driemaandelijks gefactureerd aan het begin van de periode, met een loopttijd van minimum één jaar.

Wil je jouw huurcontract toch opzeggen? Dan kan dat na het einde van het eerste jaar telkens met een opzegtermijn van 3 maanden.

Extra modules

Daarnaast kun je je goed werkende betaalterminal uitbreiden met verschillende aanvullende functies, zoals:

Wil je meer weten over deze diensten of wil je gebruikmaken van een of meer van de extra functies? Contacteer ons.

Waarom een betaalterminal huren bij CCV?

Voor (startende) ondernemers die tegen de hoge investeringskosten voor een betaalterminal opzien, bestaat ook de optie om deze te huren. Huren zorgt voor lage investeringskosten, die je over een langere periode kunt spreiden.

Wanneer de zaken goed lopen, kun je je gehuurde toestel kopen of een ander model kopen. De minimale huurperiode van onze CCV-betaalterminals is 12 maanden. Na afloop van deze periode is het huurcontract maandelijks opzegbaar.

 

Stappenplan betaalterminal huren 

 • Stap 1: betaalterminal kiezen

  Kies je ervoor een terminal te huren? CCV heeft een ruim aanbod toestellen in verschillende prijsklassen. Beantwoord enkele korte vragen in onze keuzehulp en zie welke betaaloplossing het best bij jouw onderneming past.

 • Stap 2: online bestellen of sales contacteren

  Als je weet welke betaalterminal je wilt hebben, kun je dit als ondernemer op twee manieren bestellen: in onze online webshop of via de salesafdeling.

  Een online bestelling bestaat uit enkele stappen, waarbij je onder meer om identificatiegegevens wordt gevraagd, en eindigt met de afronding van de overeenkomst. Heb je liever persoonlijk contact? Neem dan contact op met onze sales collega's. Zij sturen jou per mail een ingevulde overeenkomst door die jij ondertekend terugstuurt.

 • Stap 3: identificatiedocumenten aanleveren

  Bij een online bestelling word je geïdentificeerd met iDIN, waardoor je geen extra documenten hoeft aan te leveren. In het geval van een telefonische of schriftelijke bestelling vragen wij jou een kopie van je ID aan te leveren en één cent over te maken.

 • Stap 4: controleren

  Bij CCV hanteren we het Know Your Customer-principe waarbij onze Customer Due Dilligence-afdeling (CDD) de ingestuurde overeenkomsten en identificatiedocumenten controleert. Wanneer alle stukken voldoen aan de criteria opgelegd door De Nederlandsche Bank, krijgt het dossier een goedkeuring voor uitlevering van de aangekochte betaalterminal.

 • Stap 5: betaalterminal installeren

  Wij bieden de keuze tussen installatie door een van onze monteurs of een Plug & Pay-installatie (PNP). Bij installatie door een van onze monteurs nemen wij vooraf telefonisch contact met je op om een geschikt moment af te spreken. Als je kiest voor een PNP-installatie, sturen we jouw toestel gebruiksklaar op.

   

 • Stap 6: toestel gebruiken

  Onze monteur geeft bij de installatie de nodige uitleg, zodat je meteen van start kunt met je betaalterminal. In de doos vind je ook een Quick Start Guide met alle productdetails en een uitleg van de meest voorkomende handelingen.

Toch liever een betaalterminal kopen?

Suggesties voor jou