Geschikt voor alle populaire betaalmethoden

De Compact A77: Klein formaat,
groots betaalgemak

Wil jij dat jouw klanten overal snel kunnen afrekenen? Deze draadloze betaalterminal maakt snelle en veilige betalingen mogelijk op elke locatie. Dankzij de 4G simkaart en wifi-verbinding ben jij met deze CCV Compact altijd klaar voor de volgende transactie.

Met de CCV Compact A77 kun je alle bekende én nieuwe betaalmethoden accepteren, inclusief betalingen via smartphones, smartwatches of QR-codes.

Ook handig: de Compact A77 is een Android-betaalterminal. Dit betekent dat je hierop nu en in de toekomst ook handige apps kunt installeren.

Met on Servicecontract Plus, kun je bovendien altijd op een optimale ondersteuning rekenen bij storingen, vragen en bestellingen. Kom je er telefonisch niet uit? Dan staat onze technieker binnen enkele uren bij jou op locatie.

Jouw CCV Compact kopen of huren?

De keuze tussen huren of kopen van een betaalterminal heeft een invloed op het maandelijks te betalen bedrag. Koop je een terminal? Dan betaal je eenmalige aanschafkosten en de Plug & Pay-levering. Daarnaast betaal je een laag maandelijks bedrag dat bestaat uit een vast bedrag en een variabel bedrag. Huur je een betaalterminal? Dan betaal je vaste maandelijkse kosten en een variabel bedrag.

Vast bedrag p/mVoor een vast bedrag per maand huur je jouw betaalterminal, verwerken wij je transacties en ontvang je de beste service. Variabel bedrag p/mHet variabele bedrag hangt af van het totale aantal transacties van de maand. Je betaalt namelijk een vast bedrag per transactie.

Rekenvoorbeeld

Elk type transactie heeft bij CCV een standaard transactietarief op basis van een staffel. Hoe meer transacties jij per maand verricht, hoe goedkoper het tarief (vanaf €0,075) .
Bekijk hier alle transactietarieven.

Huur jij de CCV Compact A77 met een servicecontract Basic en heb jij deze maand 246 transacties ontvangen?
Dan betaal je deze maand:
€ 28,50 + (246 x € 0,140) = € 62,94

Bekijk hier jouw betaaloplossing. Voor jouw onderneming.

Als je de oplossing huurt

CCV Compact A77 Huur
Servicecontract Basic
Transactieverwerking
4G simkaart en abonnement
Subtotaal€ 28,50 p/m
Eerste drie maanden gratis! Tijdelijk aanbod

Variabele kosten
Per transactie op basis van verbruik

Je betaalt

Plug & Pay€ 62
Totaal eenmalig€ 62
Totaal per maand€ 28,50 p/m
empty line
empty line
empty line

Alle bedragen zijn exclusief BTW

Als je de oplossing koopt

CCV Compact A77 Koop
Servicecontract Basic
Transactieverwerking
4G abonnement
Subtotaal€ 11,50 p/m

Variabele kosten
Per transactie op basis van verbruik

Je betaalt

CCV Compact A77 € 445
Plug & Pay€ 62
Totaal eenmalig€ 507
Totaal per maand€ 11,50 p/m

Alle bedragen zijn exclusief BTW

CCV Compact A77 Wat je ontvangt als je de Compact A77 bestelt:

CCV compact A77 Betalingen ontvangen waar je maar wilt. Snel, veilig en flexibel

Groene keuzeDe mogelijkheid om het kassaticket te mailen naar jouw klanten. CompactMakkelijk in de hand en zo gebruiksvriendelijk als een smartphone. Future-proofMakkelijk in gebruik en je kunt handige apps installeren. Altijd onlineSchakelt automatisch tussen 4G- of wifi-verbinding. Realtime inzichtMet MyCCV heb je altijd inzicht in al je transacties. BetaalmethodenBetalen met een smartphone, bankkaart, smartwatch of QR-code.

Veel gestelde vragen

Een Android-betaalterminal heeft hetzelfde gebruikersgemak als een Android-smartphone of -tablet. Slimme apps vormen de basis van de bediening. Met een Android-betaalterminal kun je daarom veel meer doen dan alleen betalingen uitvoeren.

Is de CCV Compact A77 iets voor jou?