Aanmaken webshop

We maken jouw webshop aan en configureren alle zaken om deze volledig functioneel te maken. Zo beschik je over de juiste taal, een responsive design,... Jij hoeft je dus geen zorgen te maken over technische aspecten of hosting van je webshop.

Bestel-en afhaalfunctie of verzendmodule

Uitbater van een Horecazaak? Dan installeren wij voor jou de bestel-en afhaalfunctie. Dankzij deze module ondersteun jij jouw  klanten nog steeds met de lekkerste maaltijden. Deze functionaliteit geeft je de mogelijkheid om alles naar eigen inzicht en capaciteit in te richten. Wij zorgen er alvast voor dat deze functie geïntegreerd is in jouw shop!

Betaalmodule

Jouw betaalmodule CCV Online Payments wordt gekoppeld aan je webshop. Zo ontvang je eenvoudig Bancontact-betalingen die je zelf in je webshopplatform kan terugvinden. Geen abonnements-of opstartkosten. Jij betaalt enkel een kost per transactie (0,39 cent per Bancontact-transactie).

Lay-out

Wij voorzien een responsive basis lay-out die geschikt is voor jouw sector. Zo stellen we alle lettertypes, logo's, kleuren en andere zaken in voor een mooi ogende webshop.

Producten

Wij laden jouw productenlijst op in de webshop. Zo kan jij snel aan de slag met online verkopen.

Legal

Onze experts zorgen er ook voor dat jouw algemene voorwaarden toegevoegd worden. In samenwerking met SafeShops en Sirius Legal hebben we er alvast voor gezorgd dat deze volledig afgestemd zijn op jouw sector.

Informatieve pagina's

Jouw webshop zal beschikken over 3 informatieve pagina's. Zo kan je de klant informeren over je openingsuren, contactgegevens of een 'over ons' pagina.

Opleiding

Om jou volledig te ondersteunen en ervoor te zorgen dat jij onmiddellijk van start kan gaan maakten we voor jou een handleiding. Zo heb jij de controle om je shop verder uit te breiden en persoonlijke elementen toe te voegen.

*Onze experts bouwen een gratis webshop voor jouw zaak. Tot en met 30 november 2020 betaal je geen 'pakketprijs' en blijft alles gratis (exclusief kost per gemaakte transactie €0,39). Zodat jij deze moeilijke tijden kan overbruggen! Jouw webshop is maandelijks opzegbaar.