Internationaal ondernemen

Wanneer je meerdere talen voorziet in je webshop bereik je een groter doelpubliek.  Zo verkoop je jouw producten eenvoudig in het buitenland en verhoog je je omzet. 

Meertalige webshop

Stel eenvoudig jouw webshop op in meerdere talen vanuit één onderhoudspaneel. CCV Shop ondersteunt standaard Nederlands, Frans, Engels, Duits, Italiaans en Turks. 

SEO ook voor buitenland

Je wil dat jouw producten gevonden worden in zoekmachines over de verschillende landen heen. CCV Shop zorgt voor een goede basis op vlak van organische vindbaarheid. Zelf kan je nog verder optimaliseren door een SEO-alias en metadata op te geven op product-, pagina- en categorieniveau. 

Valuta

Als je een meertalige webshop hebt, is het handig dat de prijzen in de juiste valuta getoond worden. CCV Shop heeft een ruime keuze aan valuta. Kies eenvoudig voor Euro, Engelse Pond, Amerikaanse Dollar, Zweedse Kronen, Roemeense Lei, Deense Kronen of Turkse Lira. 

Aangepaste verzendkosten per zone

Een bestelling naar het buitenland? Geen probleem. Je kan per land en specifiek per zone de verzendkosten berekenen en instellen.

Eigen taal

Wil je graag een andere taal dan één van de CCV Shop standaardtalen op jouw webshop? Dat is mogelijk! Met de functionaliteit ‘Eigen taal’ kan je zelf talen naar eigen wens toevoegen. 

domeinnaam per taal

Voor elk land kan eenvoudig een aparte domeinnaam ingesteld worden. Op deze manier wek je vertrouwen op bij de consument, die de voorkeur heeft om in een vertrouwde omgeving een bestelling te plaatsen. Zo registreer je eenvoudig een Belgische webshop als www.voorbeeld.be en een Duitse webshop met een .de extensie.

BTW verleggen

Je hebt de mogelijkheid om BTW te verleggen bij buitenlandse verkopen. De afnemer betaalt dan de BTW in eigen land. Daarnaast hanteer je eenvoudig verschillende BTW-tarieven.

Meteen next level? Ontdek onze pakketten.

Verkopen in het buitenland

De voordelen op een rijtje

CCV Shop maakt het mogelijk om eenvoudig internationaal te ondernemen zonder technische uitdagingen.

  • Aanspreken van een groter doelpubliek
  • Internationale groei mogelijk
  • Meer omzet
  • Doelgerichter