Uitgebreide lay-out mogelijkheden

Creëer de juiste beleving door de gepaste vormgeving. Met CCV Shop beschik je over uitgebreide webshop designmogelijkheden en dit zowel voor de beginnende als ervaren webshopeigenaar.

Keuze uit meer dan 15 thema's

Geef jouw webshop de uitstraling die jij wil. Kies uit meer dan 15 webshopthema’s met elk hun eigen kenmerken. Of je nu een template wil met veel beeldmateriaal of een ontwerp waar de focus op je producten ligt.

Nodige vrijheid voor ervaren webshopdesigners

Heb je de nodige kennis in huis om zelf een webshop thema te ontwikkelen? Dan is de Professionele Thema Ontwikkel Module (ProTOM) de ideale optie. Maak gebruik van de totale vrijheid van CCV Shop en ontwerp op basis van HTML, CSS en eigen beelden een design voor jouw webshop.

Geen kennis van HTML of CSS

Voor het opzetten van een webshop design hoef je geen expert te zijn. Kies één van onze (voorgedefinieerde) webshop templates, selecteer de kleuren die bij jouw huisstijl passen en je kan onmiddellijk aan de slag. Erg handig voor gebruikers zonder programmeerkennis.

Responsive design: geschikt voor elk toestel

Consumenten shoppen waar en wanneer zij willen. Voor een optimale ervaring laat je jouw webshop dus schitteren op elk type apparaat: een smartphone, pc, tablet of laptop. Deze optie is bij CCV Shop gratis en eenvoudig in te stellen.

Meteen next level? Ontdek onze pakketten.

Voorbeelden

Benieuwd hoe jij jouw webshop kan inrichten? Bekijk hier klantenvoorbeelden en laat je inspireren.

wild-van-stof

Wild van Stof 

Webshop als aanvulling van een prachtige familiale stoffenwinkel.

oycare webshop

Oycare

Een authentiek verhaal verwerkt in een webshop op maat.

gintonic

Gintonicstore

Webshop met populaire alcoholische dranken zoals Gin Tonic.

Graag een design op maat van jouw zaak?

Laat je ontzorgen door onze experts

Zij hebben ruime ervaring in het bouwen en uitbaten van webshops. Hun doel: jou ontzorgen en een webshop op maat als eindresultaat!

Een webshop helemaal in jouw huisstijl