Talloze integraties voor je webshop

Haal meer uit je webshop met de apps in de CCV Shop App Store. Hier vind je een groot aantal apps op het gebied van bijvoorbeeld marketing en rapportage, reviews en vergelijkingssites, verzendingen en nog veel meer. Onze App Store wordt continu uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Ook ontwikkelt CCV Shop zelf vele apps en gratis functionaliteiten om jouw webshop succesvoller te maken.

Simpele activatie

Gevonden wat je zocht? We maken het je zo eenvoudig mogelijk. Klik in onze App Store op de integratie naar wens en voltooi de activatie met één druk op de knop. Kortom: geen programmeerkennis vereist.

Van verzendpartijen tot boekhoudpakketten

CCV Shop wenst zijn klanten op alle vlakken te ondersteunen. Of je nu hulp wenst op het vlak van verzending of stimulatie van je verkopen d.m.v. een marketingtool: bezoek onze App Store en maak van je webshop een succesverhaal.

Altijd up-to-date

Alles gebeurt automatisch. Jij activeert de gewenste webshop koppelingen, wij zorgen voor de meest recente versie. Dit alles zonder meerkost.

Veel eigen én externe integraties in de App Store

Onze developers stellen alles in het werk om jullie een ruim aanbod gratis webshopintegratis aan te bieden. Daarnaast geloven wij sterk in de samenwerking met andere partijen om de veelzijdigheid van ons platform te waarborgen.

Meteen next level? Ontdek onze pakketten.

Bouw je eigen integratie

Ben je vertrouwd met termen als Javascript en PHP? CCV Shop laat je de mogelijkheid om je eigen integraties te bouwen. Raadpleeg onze API documentatie en ga zelf aan de slag.

Ontdek de mogelijkheden

Niet gevonden wat je zocht?

Als CCV Shop klant geef je eenvoudig aan welke webshop integratie jij wenst toe te voegen aan de App Store via onze wishlist. Laat het ons weten in het onderhoudspanel via "Startpunt > Mijn abonnement > Wishlist".