Online betaalmethoden

Met CCV Online Payments bied je jouw klanten de keuze uit een brede waaier aan online betaalmethoden.  Zo kun je naast je Belgische klanten ook je klanten in het buitenland de mogelijkheid geven om snel en eenvoudig online te betalen.

Betaalmethode

Wanneer relevant?


 

De meest gebruikte online betaalmethode van België waarbij klanten door middel van hun vertrouwde online Bancontact omgeving kunnen betalen.  De betalingen zijn gegarandeerd en kunnen niet teruggedraaid worden door de klant. Jij ontvangt direct een bevestiging van de status van de betaling waardoor je bestellingen direct kunt verwerken. Daarnaast creëert de mogelijkheid om via een QR-code te betalen, in samenwerking met de Bancontact app, een nog beter gebruiksgemak.


 

Via Maestro kunnen klanten in meer dan 100 landen met hun eigen bankkaart online betalen. De betaling wordt direct van de rekening van de klant afgeschreven waardoor deze gegarandeerd is.


 

Met Mastercard kun je betalingen ontvangen van klanten uit de hele wereld. Daarnaast is deze betaalmethode door zijn uitgebreide kopers bescherming en verzekering zeer vertrouwd. Klanten kunnen aankopen doen en betalen hier later voor aan het begin of eind van de maand. Jij ontvangt de betaling echter direct.


 

Visa is wereldwijd een van de meest gebruikte betaalmethoden en wel in ruim 200 landen. Door zijn uitgebreide kopersberscherming en verzekering geven veel klanten de voorkeur aan Visa.  Ook voor Visa geldt dat klanten op een later tijdstip de betaling voldoen van hun aankopen maar jij ontvangt deze direct.


 

De meest gebruikte online betaalmethode waaraan klanten gemakkelijk hun krediet- of debetkaart kunnen koppelen om online betalingen mee te doen. Klanten hebben niet meer nodig dan hun gebruikersnaam en wachtwoord en kunnen daardoor snel en overal betalingen doen.


 

Ideal is de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland en daarom onmisbaar voor jouw Nederlandse klanten. Klanten kunnen gemakkelijk via hun eigen vertrouwde bankomgeving betalen en worden snel uitbetaald op jouw rekening.


 

Met deze steeds populairder wordende betaalmethode, kun je jouw Duitse en Oostenrijkse klanten gemakkelijk laten betalen via hun eigen vertrouwde bankomgeving.


 

Met deze betaalmethode, die door meer dan 20.000 Europese banken bereik je klanten over heel Europa. Beschikbaar in 8 Europese landen en gemakkelijk te gebruiken doordat mensen betalen via hun eigen, bekende bankomgeving.


 

Een populaire betaalmethode doormiddel van een kredietkaart. Hiermee kun je betalingen ontvangen uit de hele wereld en kun je dus automatisch wereldwijd consumenten bereiken met jouw producten.