Stap 3

Stel de lay-out in

Een potentiële klant wordt met een bezoek aan jouw webshop direct geconfronteerd met de lay-out. Binnen enkele seconden bepaalt een bezoeker wat hij van je online shop vindt. De lay-out van je webshop is dus erg belangrijk. Met CCV Shop beschik je over tal van designmogelijkheden waarmee je webshop wordt vormgegeven.

Lay-out

Startpunt → Mijn webshop → Instellingen → Lay-out → Webwinkel thema's

CCV Shop biedt je talloze designmogelijkheden in de vorm van algemene thema’s en geavanceerde thema’s. Houd bij het kiezen van je thema jouw doelgroep goed voor ogen. Wanneer je webshop er niet aantrekkelijk genoeg uitziet, is de kans groot dat je klanten niet tot aankoop overgaan.

Daarnaast is het belangrijk dat je gebruikmaakt van duidelijke productfoto’s en video’s. Mooi beeldmateriaal trekt nu eenmaal de aandacht. Heb je een lay-out gekozen maar wil je graag eens wat anders proberen? Je kan altijd wisselen tussen de verschillende thema’s. Alle instellingen van je webshop blijven behouden waardoor het wisselen tussen thema’s geen enkel probleem is.

Tip

Je klanten houden van een overzichtelijk design. Klanten die op een gebruiksvriendelijke website terechtkomen, gaan vaak sneller tot een aankoop over.

Kennis van HTML?

Heb je kennis van HTML en CSS? Dan kan je ook zelf een professioneel design ontwerpen met ProTOM. Deze module geeft je de vrijheid om de traditionele thema’s en vensterindelingen achterwege te laten en je eigen unieke thema te ontwikkelen.
hulp bij webshop bouwen

Zie je er tegen op om je webshop zelf te bouwen?

Onze experts staan voor je klaar

Een onbezorgde start en beheer van jouw webshop met behulp van één van onze Premium Services.

Vraag een vrijblijvende offerte aan