Recente ontwikkelingen

Als afnemer van betaalterminals is het essentieel om op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen in de markt. Sinds eind april worden PCI DSS 4 betaalterminals niet langer verkocht en geïnstalleerd. Wat betekent dit voor jouw bedrijf en hoe kun je ervoor zorgen dat jouw klanten een naadloze betaalervaring behouden?

Podcast Veilige betalingen: een diepgaande blik op PCI-vereisten

Waarom moeten betaalterminals vervangen worden? Het antwoord ligt in de PCI DSS-certificatievereisten. Maar wat houden deze precies in en welke gevolgen heeft dit voor betaalterminals die niet langer aan deze normen voldoen? Waar moeten retailers aan denken als zij een betaalterminalvervanging overwegen? 

Om deze vragen te beantwoorden en waardevolle inzichten te geven, nodigen we je uit om naar onze nieuwste CCV-podcast te luisteren. Sluit je aan bij onze retail- en betalingsexperts, Jessica en Erik, die dieper op deze onderwerpen ingaan. 

Luister hier

Onze oplossingen

Met meer dan 65 jaar ervaring bieden wij betrouwbare alternatieven en de nieuwste technologische ontwikkelingen. Maak kennis met de nieuwste generatie betaalterminals, speciaal ontworpen om de betaalervaring van jouw klanten te optimaliseren. 

Voor meer informatie en om onze vervangingsmogelijkheden te verkennen, neem contact op met jouw accountmanager. Zij staan klaar om jou te ondersteunen bij het bieden van de beste betaaloplossingen aan jouw klanten. Bovendien hebben we een aantrekkelijke extra korting bovenop de inruilkortingen en de partnerkorting, speciaal voor jou. 

Tijdelijk extra hoge incentive

Mis deze kans niet om optimaal te profiteren van onze voordelen!*

  • jouw standaard partnerkorting
  • + extra inruilkorting tot € 50,-

De voordelen van een nieuwe betaalterminal

Android betaalterminal

Android betaalterminal

Gebruiksgemak

Zo gebruiksvriendelijk als een smartphone.

Optimale beveiliging

De nieuwste hardware- en software beveiliging, punt-tot-punt-encryptie van alle transactiegegevens.

Futureproof

 Met Android-besturingssysteem. Makkelijk in gebruik en mogelijkheid om handige apps te installeren.

Cloud Connect


Maak uw kassa integratie eenvoudig en
futureproof met de CCV Betalings-API. Dit stelt je in staat om het betaalproces te integreren met je verkooppunt. Voor de eindklant wordt zo een gemakkelijke en moderne afrekenervaring gegarandeerd.
 

Bekijk de inspirerende CCV Cloud Connect klantencase met Tilroy! Ontdek hoe de Bijoux-keten Twice as Nice een snelle en naadloze integratie heeft bereikt tussen de P.O.S. van Tilroy en de terminal van CCV.

Meer informatie over Cloud Connect en de Cloud Connect modellen

User case

User case

CCV's Card Link Loyalty 

Krijg een uitgebreid overzicht van het koopgedrag van uw klanten. Het koppelen van een loyaliteitsprogramma aan een betaalkaart verbetert de klantervaring door middel van naadloze integratie. Hierdoor kunnen klanten gemakkelijk tegelijkertijd betalen en sparen via het loyaliteitsprogramma zonder ingewikkelde integratie trajecten. Lees hier meer.

* Actievoorwaarden

  • Alle PCI DSS 4 betaalterminalsn komen in aanmerking voor de extra inruilkorting 
  • De totale inruilkorting worden achteraf verrekend op het moment dat de hardware door CCV is ontvangen 
  • De extra korting is geldig t/m 31 december 2024 
  • In te ruilen terminals dienen uiterlijk 31 december 2024 retour gezonden te zijn