Chat with us, powered by LiveChat

Onze experts

voorspellen de toekomst

contactloos-betalen

Sylvie Vanthomme, Business Analyst, CCV Group (BE)

Sylvie ging in april 2018 aan de slag bij CCV als Business Analyst. Ze heeft twee masterdiploma’s van de Universiteit Gent op zak in Marketing Analysis en Applied Economics, Marketing. Marktonderzoek is haar grootste passie, zo zegt ze zelf, en alles wat met gegevens te maken heeft, doet haar hart sneller slaan.

Ivo-Rupert

Ivo Rupert, Commercial Director, CCV Shop (NL)

Ivo is een expert op het vlak van e-commerce en online bedrijfstechnologie. Hij is al meer dan 4 jaar een van de drijvende krachten van het CCV-team en tekent de commerciële strategie van CCV Webshop uit. Hij heeft enorm veel ervaring in de sector en een passie voor alle hedendaagse trends op het vlak van e-commerce.

John_Kolthof

John Kolthof, Managing Director, CCV Self-Service (NL)

John maakte twaalf jaar geleden de overstap naar CCV om de afdeling te leiden die zich toelegt op internationale selfservicebetalingen. Hij moet de internationale groeistrategie van de onderneming ontwikkelen en realiseren en volledige Europese en binnenlandse selfserviceoplossingen aanreiken aan klanten in alle sectoren.

Marc Bout

Marc Bout, Product, Marketing and Communication, CCV Netherlands

Marc maakt sinds april 2018 deel uit van de commerciële afdeling van CCV Nederland. Hij kent de bank- en verzekeringssector door en door en heeft veel ervaring op het vlak van klantgerichte marketingtechnologie en lean productontwikkeling/designontwerp waardoor hij een enorme bijdrage kan leveren aan CCV.

shutterstock_513816736

Mitchell Yu, Head of Product Management, CCV Belgium

Mitchell werkt al meer dan 14 jaar bij CCV België. Hij heeft zich in die jaren, en in diverse functies, voornamelijk toegelegd op producten. Aanvankelijk had hij als taak om betalingsproducten te lanceren en te verbeteren, maar geleidelijk is hij zich meer gaan focussen op product team management en nu ontwikkelt hij vooral aantrekkelijke en interessante  waardevoorstellen die de verwachtingen van de klanten overtreffen.

BC_1560_BNP

Tim Meersschaut, COO, CCV Belgium

Tim begon in 2010 bij CCV België op de serviceafdeling. Twee jaar geleden maakte hij de overstap naar het internationale team van de onderneming om de portefeuille van de groep te doen groeien en de lat nog hoger te leggen. Hij behaalde een master in toegepaste economie met een focus op marketing aan de Universiteit van Leuven