CCV Empowering dreams,
Empowering business,
Empowering payment.

Welkom bij CCV - jouw betrouwbare partner voor innovatieve betaaloplossingen en diensten met toegevoegde waarde, al 65 jaar. Wij geloven dat elk bedrijfsidee geweldig kan zijn, ongeacht de grootte. Daarom zetten wij ons in om zowel kleine als grote bedrijven te helpen hun dromen te verwezenlijken. 

150k

klanten

 

Diverse

betaaloplossingen

          65

     jaar ervaring

Innovatieve betaaloplossingen & ondersteunende diensten

Onze innovatieve betaaloplossingen maken het eenvoudig om betalingen van klanten te ontvangen. We ontwikkelen deze oplossingen zelf en houden altijd de laatste ontwikkelingen en technologieën in de gaten. Dit delen we op ons Digitale Exchange Platform. We zorgen met ons team van innovatie- experts dat we up-to-date blijven en streven we ernaar jou de beste en meest actuele oplossingen te bieden.

Goede service 24/7

Onze klanten beoordelen onze service met maar liefst een 8 uit 10.

Betaaloplossingen

CCV is jouw partner in betalingen: zowel voor KMO'ers als grootzakelijke klanten. Maak kennis met ons uitgebreide pakket van betaaloplossingen.

KMO en grootzakelijke ondernemingen

Mobiele betaaloplossingen

Flexibiliteit en gemak bieden bij het afrekenen? Met een mobiele betaaloplossing laat je jouw klanten snel en veilig betalen op elke gewenste locatie. Of het nu gaat om een betaling op je terras of voor bij bezorging, een mobiele betaalautomaat van CCV helpt je het betaalproces flexibel in te richten.

KMO en grootzakelijke ondernemingen

CCV Online Payments

Naast reguliere betaalautomaten biedt CCV Online Payments transactieverwerking voor online oplossingen zoals webshops, mobiele apps en QR-code betalingen. Met CCV Online Payments kunnen jouw klanten veilig en snel betalen via bijvoorbeeld iDEALcreditcard en PayPal. 

KMO en grootzakelijke ondernemingen

CCV transactieverwerking

Met CCV kan je rekenen op jarenlange ervaring in het accepteren en verwerken van betalingen via betaalautomaten én via host-to-host verbindingen. Samen is dat goed voor de jaarlijkse verwerking van meer dan een miljard transacties. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

KMO en grootzakelijke ondernemingen

CCV Cloud Connect 

Online en offline winkelen worden steeds meer één. Koppel daarom jouw CCV betaalautomaat met de cloud met CCV Cloud Connect. Dit werkt eenvoudig via een API-protocol. Dit gaat altijd in samenwerking met jouw kassaleverancier. Informeer bij jouw leverancier naar het aanbieden van CCV Cloud Connect.

Grootzakelijke ondernemingen

CCV Loyalty Integration for Apple Wallet

Laat klanten automatisch hun loyaliteitskaart gebruiken wanneer zij met Apple Pay betalen. Zonder extra handelingen. Doordat hun loyaliteitskaart als een NFC-geactiveerde kaart toegevoegd is aan Apple Wallet, zijn betalingen en jouw loyaliteitsprogramma met elkaar geïntegreerd.

Grootzakelijke ondernemingen

CCV Card-linked Loyalty

Betalingen en loyaliteit worden volledig geïntegreerd dankzij CCV Card-linked Loyalty. Geef klanten de mogelijkheid om de loyaliteitskaart te koppelen aan hun betaalkaart.  Wanneer de klant zijn betaalkaart gebruiktwordt automatisch het loyaliteitsprogramma toegepast.

Kunnen wij je helpen?
Neem contact met ons op

Laat ons jou ondersteunen bij het creëren van een naadloze klantreis voor jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw betaalprocessen kunnen vereenvoudigen en de klantloyaliteit vergroten.