CCV als werkgever

CCV is een familiebedrijf. En dat familiale karakter, die mensgerichtheid in al wat we doen, zit diep geworteld in ons DNA. Daar heeft de flinke groei van de afgelopen jaren niets aan veranderd.

Onze medewerkers, het visitekaartje en het kloppend hart van CCV

Onze medewerkers zijn het visitekaartje van CCV. Betrouwbaarheid, duurzaamheid, verantwoordelijkheid en eerlijkheid: dat zijn onze kernwaarden. Daar zetten wij maar al te graag onze schouders onder. Het engagement en de expertise van onze medewerkers zijn daarbij onze sleutel tot succes. Want zij helpen ons die waarden elke dag opnieuw naar onze klanten te vertalen. In een vlekkeloze service. In een klantvriendelijke ondersteuning.

Investeren in groei

Elke succesvolle onderneming die wil groeien, werkt kostenbewust. Dat is bij CCV niet anders. Maar op de blijvende ontwikkeling van ons personeel bezuinigen wij niet. CCV investeert uitgebreid in opleidingen, cursussen en trainingen. Want de professionele groei van onze personeelsleden zal ook CCV helpen groeien. Daar zijn we van overtuigd. En we betrekken onze medewerkers bij ons verhaal: regelmatig organiseren we dan ook bijeenkomsten waarin we hen op de hoogte houden van de stand van zaken bij CCV.

Work-life-balans

Een goede work-life-balans dragen wij hoog in het vaandel. Met onze flexibele werkroosters proberen we naadloos aan te sluiten op de privé-situatie van onze werknemers. Een overwerkcultuur? Daar doen we bij CCV niet aan mee. Maar we verwachten wel een verregaand engagement van onze medewerkers. Als het nodig is, staat iedereen klaar.