hulp bij bouwen webshop

Je webshop laten bouwen

volledige ontzorging vanaf € 2999

Offerte op maat aanvragen

Persoonlijke ondersteuning op maat

Zie je er tegen op om zelf je webshop te bouwen? Wij doen het voor jou! Elk verhaal is verschillend en vereist een andere aanpak. Onze experts hebben ruime ervaring in het bouwen en uitbaten van webshops. Hun doel: jou ontzorgen en een webshop op maat als eindresultaat!

Kennismakingsgesprek

Bespreking van jouw wensen en noden.

Gepersonaliseerde offerte 

Op maat van jouw online project.

6 stappen naar succes

Denkfase

Samen denken we na over je doelgroepen, producten, verzendpolicy, etc.

Planfase

Beslissingen nemen over je categoriestructuur, keuze van verzendpartijen, etc.

Bouwfase

Verwerking van de verzamelde input in de CCV Shop software.

lancering webshop

Opleidingfase

We leren je een efficiënt catalogus- en orderbeheer aan. Bijkomende opleidingen zijn altijd mogelijk.

Lanceerfase

We volgen samen nauwgezet de lancering van je webshop op. De nodige evaluatie hierbij is key!

Groeifase

Ontdek de mogelijkheden van online marketing, klantenreviews of het effect van kortingacties.

lancering webshop

Denkfase

Planfase

Bouwfase

Opleidingfase

Lanceerfase

Groeifase

Ondersteuning op alle vlakken

Strategie

Samen denken we na over belangrijke strategische beslissingen: wie is mijn doelgroep, welk type product wil ik verkopen, naar welke landen wil ik verzenden, hoe zet ik m'n webshop in de markt, etc.

Catalogus

Het succes van een webshop hangt samen met een goed opgebouwde productcatalogus. Wij ondersteunen je met het structureren van je categorieën en invullen van je productpagina's.

Verzending

Hoe verstuur je bestellingen? Is afhalen in een fysieke winkel mogelijk? Wij geven avies bij het kiezen van de juiste logistieke partners/mogelijkheden en de configuratie in je webshop.

Betaling

Met CCV Pay heb je toegang tot heel wat online betaalmethoden zoals Bancontact, Visa, etc. Wij stellen de gewenste opties voor je in en geven uitleg hoe je hiermee zelf aan de slag kan.

Lay-out

Met de juiste uitstraling en het nodige gebruiksgemak win je het vertrouwen van je bezoeker.  We richten je webshop in op maat van je huisstijl en de uitstraling die jij voor ogen hebt.

Trust & contact

Communiceer duidelijk over de verzend- en betaalmogelijkheden, je retourbeleid, de contactopties en social mediakanalen. Wij ondersteunen je bij de uitwerking van deze informatie.

Juridisch

Als webshop ben je verplicht de algemene voorwaarden en verwerking van je klantgegevens duidelijk te vermelden. Samen met Safeshops.be helpen wij bij het opstellen en verwerken van deze informatie.

Marketing

 Na het bouwen van je webshop wil je natuurlijk veel bezoekers en potentiële klanten trekken. Heb je geen idee hoe hieraan te beginnen of welke kanalen je best gebruikt? Wij brengen je in contact met onze gespecialiseerde partners.

Opleiding

We leren je het reilen en zeilen van je eigen webshop. Je leert onder onze begeleiding hoe je producten toevoegt en bestellingen op een correcte manier verwerkt.

Persoonlijke aanpak

Gedurende het hele project heb je een vaste contactpersoon die je op sleeptouw neemt doorheen alle stappen. Transparante en persoonlijke communicatie vinden we erg belangrijk!

Andere webshops die we al bouwden: 

Webshop-tgraantje

't Graantje

Nabouwen van een reeds bestaande website binnen CCV Shop en tegelijkertijd de opbouw van een webshop in exact dezelfde lay-out. Daarnaast zorgden we voor voldoende opleiding en begeleiding tijdens dit hele proces.

webshop oycare

Oycare

Overzetten van een reeds bestaande webshop naar een standaard thema binnen CCV Shop. Doorvoeren van verschillende lay-out zaken op advies van hun online marketingbureau en helpen bij het structureren van de FAQ-pagina.

Webshop-mistert

Mister T

Opzetten van een webshop binnen een standaard thema van CCV Shop. Op vraag van de klant voegden we enkele extra pagina's en knoppen toe in de hoofding en maakten we de homepageslider personaliseerbaar.

Webshop op maat laten bouwen

Onze e-commerce experts hebben een ruime ervaring in het bouwen van webshops op maat, maar kunnen ook de nodige opleidingen voorzien. Aan jou de keuze hoe ver ze gaan! Vraag je vrijblijvende offerte aan en wij contacteren je zo snel mogelijk.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ook mogelijk:

Professionele ondersteuning

Hulp mogelijk op verschillende vlakken: van kleine wijzigingen in je webshop tot aanpassingen in HTML & CSS.
Prijs: €85 / uur

 

 

Online analyse

Voldoet je webshop aan alle criteria om succesvol te kunnen ondernemen? Op basis van deze analyse kan je gerichte acties uitvoeren en nóg meer uit je webshop halen. Prijs: €99

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand

Please enter a valid email address.
Please enter a valid email address.