Voorbeeldrealisaties CCV Shop

Wat je wil verkopen, maakt niet echt uit. De mogelijkheden binnen CCV Shop zijn eindeloos: webshop, website, catalogussites, ... . Ons team van webdesigners bekijkt graag samen met jou hoe we jouw verhaal een online gezicht kunnen geven dat uniek en persoonlijk is in de markt!

 

Mode & Beauty

Webshop-oycare

Oycare

Overzetten van een reeds bestaande webshop naar een standaard thema binnen CCV Shop. Doorvoeren van verschillende lay-out zaken op advies van hun online marketingbureau en helpen bij het structureren van de FAQ-pagina.

Webshop-mistert

Mister T

Opzetten van een webshop binnen een standaard thema van CCV Shop. Op vraag van de klant voegden we enkele extra pagina's en knoppen toe in de hoofding en maakten we de homepageslider personaliseerbaar.

Auto & onderdelen

Webshop-autobedrijfdecuyper-transparant

Autobedrijf Decuyper

Opzet van een informatieve website met een ruim aanbod tweedehandswagens. We werkten zelf een sportieve design uit op basis van input van de klant.

Webshop-velgenvanluchene-transparant

Velgenservice By Van Luchene

Opzet van een website/webshop vol informatieve pagina's en een interactieve online verkoop van velgen.

Wonen

Webshop-ph

Passion Home Linen

In het kader van een redesign en naamsverandering wou deze klant naast hun fysieke winkels ook inzetten op online verkoop. Wij zetten voor hen de webshop op van A tot Z en ontwikkelden een design volledig op maat.

Webshop-verfenbehangenshop

Verfenbehangshop

Deze ondernemer had eerder zelf een webshop gebouwd binnen CCV Shop. Op hun vraag werd een thema op maat gebouwd en ontwikkelden we een kleurpikker op productniveau om eenvoudiger je kleur verf te kiezen.

Eten & drinken

Webshop-tgraantje

't Graantje

Nabouwen van een reeds bestaande website binnen CCV Shop en tegelijkertijd de opbouw van een webshop in exact dezelfde lay-out. Daarnaast zorgden we voor voldoende opleiding en begeleiding tijdens dit hele proces.

Webshop-gustroyal

Gust Royal

Opbouw van een webshop in een volledig gepersonaliseerd design. We zorgden ervoor dat de klant heel eenvoudig de bijpassende allergie-icoontjes kan toevoegen aan een nieuw product en voorzagen de nodige opleiding en ondersteuning.

B2B (Business-to-Business)

Webshop-allround

All Round

We werkten een design uit volledig op maat en ontzorgden de klant in de opzet van zijn webshop. Daarnaast voorzagen we de nodige opleiding en ondersteuning.

Webshop-liratex

Liratex

Uitwerken van een design volledig op maat. We ontwikkelden ook extra features zoals een matrix view op de productpagina's en kleurbolletjes op de overzichtspagina. Daarnaast verzorgden we de nodige opleidingen en ondersteuning.

Wil jij ook jouw webshop of website laten bouwen?

Onze e-commerce experts hebben een ruime ervaring in het bouwen van webshops op maat, maar kunnen ook de nodige opleidingen voorzien. Aan jou de keuze hoe ver ze gaan! Vraag je vrijblijvende offerte aan en wij contacteren je zo snel mogelijk.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Wij sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.

Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.