Wat kan CCV voor uw onderneming betekenen? En waarom zou u voor CCV kiezen? Lees hier wat onze klanten over CCV vertellen.

Flexibele service op maat (Tuincenter Defever, Gistel)

“Zelfs binnen één bedrijf kan je verschillende noden hebben op het gebied van elektronische betaalterminals”, vertelt Carine Deprince. “In ons tuincentrum beschikken wij over twee vaste toestellen en één mobiel. Dat laatste is superhandig als we naar klanten gaan of onze producten op beurzen aanbieden, maar dagelijks gebruiken we dat niet. Bij CCV hoef je daar – met CCV Transactions – dan ook geen abonnement voor te betalen. Dat scheelt natuurlijk een pak geld.”

“Technische problemen hebben zich tot nu toe nog maar één keer voorgedaan. En dat werd toen meteen heel snel opgelost. Die snelle en betrouwbare service is voor ons ontzettend belangrijk, want problemen met elektronische betalingen kan je als handelaar natuurlijk missen als kiespijn. Bij CCV zijn we in goede handen. We weten dat we op een vlekkeloze service kunnen rekenen. En dat is een hele geruststelling.”

Zeer betrouwbaar (Bakkers Vlaanderen)

“We wilden niet enkel een partner die een mooi ledenvoordeel kon bieden, maar vooral een betrouwbare speler die zijn sporen in de markt al verdiend heeft. Uit minder goede ervaringen in het verleden leerden we immers dat we als federatie meestal de gebeten hond zijn als er toch iets fout loopt tussen de bakkers en een door ons gesuggereerde leverancier. Sindsdien is betrouwbaarheid onze allereerste zorg. CCV kwam na een uitgebreide studieronde als de betrouwbaarste uit de bus.”

“Een ander doorslaggevend argument was de beschikbaarheid van CCV-technici in het weekend. Bakkers verdienen een groot deel van hun omzet tijdens het weekend, dus als er op zaterdag of zondag iets misgaat met de betaalterminals, moet er zo spoedig mogelijk iemand ter hulp komen snellen. Ook op dat vlak bleek CCV de aangewezen keuze. Tenslotte is naast een mooie commerciële deal, een goede betrouwbaarheid en een snelle dienstverlening ook een woordje uitleg en de nodige voorlichting niet overbodig.”

Gebruiksvriendelijk met veel mogelijkheden (Okidoki, Tessenderlo)

“CCV Shop biedt zoveel mogelijkheden. Met mijn ‘Large’ pakket kan ik tot 15.000 artikels online zetten! CCV Shop is makkelijk. Alles wijst zichzelf uit. En op de helpdesk krijg ik altijd snel antwoord, in gewone mensentaal! Ook voor de prijs heb ik voor CCV Shop gekozen. Bij een webdesigner ben je veel meer geld kwijt! Daarnaast heb ik ook zelf alles in de hand. Dat vind ik heel leuk.”

CCV denkt met ons mee (Verzekeraar ERGO)

“In onze sector is het belangrijk een betaaloplossing te voorzien om de eerste premie bij de klant te ontvangen, ook zonder cash. CCV Mini is de ideale oplossing: handig, compact, eenvoudig in gebruik, snel, veilig én volgens ons de voordeligste op de markt!”

“We zijn ook tevreden over de service en snelle levering van CCV. We zien hen eerder als een partner dan als een leverancier. CCV denkt immers met ons mee om de juiste oplossing te vinden voor de specifieke uitdagingen in onze sector. Dat verruimt niet alleen ons eigen blikveld, maar ook dat van hen. Het is precies die wisselwerking die samenwerking zo boeiend maakt.”

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand

Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.

Inschrijven!

Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.