fix pakket

FIX

Het meest voordelige pakket

Laat jouw klanten elektronisch afrekenen op een vaste plaats 

Verkoop jouw assortiment via jouw eigen professionele webshop

Fix pakket omnichannel
Testimonial Fix

 

" 's Ochtends is het vaak erg druk in de bakkerij. Op die momenten wil je dat klanten vlot elektronisch kunnen betalen.  Wij zijn ook gekend om onze communie- en huwelijkstaarten. Door deze op onze webshop te plaatsen bereiken we heel wat potentiële klanten."

 

Vaste betaalterminal met accessoires

Ontvang vlot elektronische betalingen met de CCV Budget. Deze draaibare alles-in-één oplossing staat handig en compact op jouw toonbank en is volledig klaar om contactloze betalingen te aanvaarden.  De CCV budget ontvangt bovendien alle betaalkaarten en maaltijdcheques. In dit pakket zit eveneens een doos thermisch papier (20 rolletjes) inbegrepen.

Transacties

In het FIX pakket zitten 250 transacties per maand inbegrepen. Indien je meer dan 250 transacties per maand verwerkt dan betaal je een vaste transactiekost.

 

Service & Installatie

Onze technieker komt jouw betaalterminal bij jou afleveren en aansluiten, zodat je onmiddellijk betalingen kan ontvangen. Bovendien ontvang je persoonlijk uitleg over de werking van jouw terminal.  In het pakket zit een Service Plus-contract inbegrepen, waardoor je bij een probleem binnen de 24u en 7 op 7 geholpen wordt door een technieker ter plaatse.

Webshop

Je wenst ook online aanwezig te zijn met jouw producten? Geen probleem. Het FIX pakket biedt je de mogelijkheid om jouw eigen webshop op te starten (M pakket - CCV Shop). Onze CCV Shop software maakt het zowel voor de beginnende als de ervaren webshopeigenaar mogelijk snel aan de slag te gaan.

Fix Pakket

€ 79 per month
  • Vaste betaalterminal (CCV Budget)
  • Service Plus contract
  • Installatie en activatie
  • 250 transacties / Maand
  • 1 doos thermisch papier
  • Webshoppakket (M)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand

Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.