Chat with us, powered by LiveChat
Switch pakket

Pro

Jouw online en offline zaak gecombineerd

Efficiënter en gemakkelijker beheer van jouw on- en offline zaak

Omnichannel ondernemen dankzij beter klanteninzicht en rapporten

Pro pakket
Pro testimonial

 

"Dankzij de CCV SalesPoint bespaar ik heel wat tijd uit met administratie. Alle rapporten genereer ik eenvoudig via het systeem. Daarnaast kan ik ook beter inspelen op mijn klanten."

 

 

Tabletkassa & accessoires

Het PRO pakket zorgt voor een efficiënter en gemakkelijker beheer van jouw online en offline zaak. Ondernemen wordt een omnichannel proces. De CCV SalesPoint bespaart je tijd en moeite aan administratieve taken. Zo kan je je focussen op hetgeen je het liefst doet: het helpen van jouw klanten. Met de tabletkassa verkrijg je eenvoudig rapporten om je klantinzicht te optimaliseren.

Transacties

In het PRO pakket zitten 250 transacties per maand inbegrepen. Indien je meer dan 250 transacties per maand verwerkt dan betaal je een vaste transactiekost.

 

Service & Installatie

Onze technieker komt jouw CCV SalesPoint bij jou afleveren en aansluiten, zodat je onmiddellijk betalingen kan ontvangen. Bovendien ontvang je persoonlijk uitleg over de werking van jouw nieuwe tabletkassa.  In het pakket zit een Service Plus-contract inbegrepen, waardoor je bij een probleem binnen de 24u en 7 op 7 geholpen wordt door een technieker ter plaatse.

Webshop

Je wenst ook online aanwezig te zijn met jouw producten? Geen probleem. Het PRO pakket biedt je de mogelijkheid om jouw eigen webshop uit te baten (L pakket - CCV Shop). Daarnaast helpen wij je graag bij het opstarten en stylen van jouw webshop (StartNu Service), die je daarna naadloos kan integreren met jouw fysieke zaak. Zo kan jij meteen aan de slag met het verkopen van jouw producten online.

Pro Pakket

€ 199 per month
  • Tabletkassa All-In-One pakket (CCV SalesPoint)
  • Service Plus contract
  • Installatie en activatie
  • 250 transacties / Maand
  • 1 doos thermisch papier
  • Webshoppakket (L)
  • StartNu Service voor inrichting webshop

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand

Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.