Ontdek onze najaarsactie!

Een druk seizoen staat voor de deur en juist dan is het belangrijk dat betalingen probleemloos gedaan kunnen worden. Daarin ondersteunt CCV je iedere dag, maar misschien is er wat extra’s nodig.

Upgrade jouw categorie en ontvang meer korting

Tijdens de actieperiode word je een categorie hoger ingeschaald voor aankoop van hardware en accessoires. Hiermee heb je tevens de kans om ook voor het nieuwe jaar in een meer profijtelijke categorie te komen. De korting geldt op alle betaalterminals:

  • Brons: 40% korting
  • Zilver: 50% korting
  • Goud: 57,5% korting

Net als de herfst zelf is deze actie tijdelijk. Je kunt hiervan gebruikmaken tot en met 30 november 2023. De minimale bestelling omvat 5 stuks per order, waarbij verschillende typen betaalautomaten kunnen worden opgenomen.

Wanneer is deze actie interessant voor jou?

Vervanging CCV Vx570

Als je nog CCV Vx570 automaten hebt, die dringend aan vervanging toe zijn, aangezien deze vanaf 1 januari 2024 niet langer worden ondersteund;

Verouderde CCV-betaalterminal

Als je CCV-betaalterminals hebt die al geruime tijd in gebruik zijn en mogelijk niet meer helemaal aansluiten bij de huidige eisen. Voorbeelden hiervan zijn de CCV Vx520, CCV Vx820, of CCV Vx680;

Vervanging betaalterminal andere leverancier

Als je betaalterminals van andere leveranciers hebt die aan vervanging toe zijn;

Extra voorraad

Als je graag wat extra voorraad wilt aanhouden;

Groei

Als je op korte termijn een groei in klanten verwacht.

Verbeter het gebruiksgemak van de CCV Compact A77

Al enige tijd maken jouw klanten gebruik van de CCV Compact A77. Wij introduceren op korte termijn nieuwe accessoires om het gebruiksgemak te verhogen en het gebruik verder te optimaliseren.

Nieuwe A77 Cover & docking station

Nu met korting!

Deze oplossing bestaat uit een robuuste en vochtbestendige spatwaterdichte case en een docking station. Wij verwachten dat vanaf half december de eerste exemplaren beschikbaar zijn, laat onze speciale introductie/pre-order actie echter niet liggen:

  • Listprijs van de set €99,00
  • Speciale early bird prijs bij bestelling vóór 15 december 2023: € 59,00

Goed om te weten

Goed om te weten: wanneer je de losse elementen voor de CCV Compact A77 bestelt, dan kan dat ook: de listprijs van de A77 case is € 65,00 per stuk en de listprijs van de A77 draadloze oplader is € 45,00 per stuk. Hierover ontvang je jouw gebruikelijke partnerkorting. De verwachting is dat wij jou half december voorzien van de bestelde artikelen.

Heb je interesse? Neem contact op met onze Sales Support of jouw Partnermanager. Grijp deze kans om jouw klanten te voorzien van betere betalingen en betere zaken!