Klantscreening bij CCV

Samen zorgen we voor een soepel proces

Welkom bij CCV. We kijken ernaar uit om betrouwbare, efficiënte betalingen mogelijk te maken voor jouw onderneming! Daar hebben we wel eerst enkele persoonlijke en bedrijfsgegevens voor nodig. Dit is onderdeel van de controle die wij als betrouwbare betaalpartner standaard uitvoeren voor elk van onze klanten.

Welke gegevens moet ik delen om klant te worden bij CCV?

In onderstaande interactieve video kan je zelf ontdekken welke documenten wij precies van jou nodig hebben. Dit is afhankelijk van jouw type onderneming (de rechtsvorm) en de locatie van jouw bedrijf en/of vestigingen. Bekijk dus snel deze video, want hoe sneller wij de juiste gegevens van jou ontvangen, hoe sneller je betalingen kan ontvangen.

We unlock the power of payment. Together!

 

Wat is klantscreening en waarom doet CCV dit?

Klantscreening is een proces waarbij financiële dienstverleners, zoals banken of betalingsverwerkers zoals CCV, de wettelijke plicht hebben om potentiële klanten te beoordelen voordat ze toegang krijgen tot betaalproducten. Denk hierbij aan producten als een pinautomaat of online betaalmogelijkheden in een webshop.

Door klanten te screenen en hun identiteit en activiteiten te verifiëren, kunnen wij een veilige en betrouwbare omgeving bieden voor financiële transacties. Met ons solide Know Your Customer-beleid (KYC) voldoen we aan alle eisen volgens de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) en de Wet op financiëel toezicht (Wft).

Wanneer is klantscreening noodzakelijk?

Klantscreening is noodzakelijk voor zowel nieuwe als bestaande klanten van CCV:

Wil jij voor de eerste keer klant worden bij CCV?

Dan vragen we voorafgaand aan de installatie en/of uitlevering van jouw betaalproduct(en) eerst de benodigde gegevens bij jou op. Pas als de klantscreening is voltooid, kunnen wij betalingen voor jou verwerken.

Ben je al klant bij CCV?

Dan kunnen wij jou ook opnieuw vragen om enkele persoonlijke en bedrijfsgegevens in te sturen. CCV is namelijk verplicht om een periodieke controle van jouw gegevens uit te voeren.

Welke documenten moet ik hiervoor toesturen?

De documenten die wij vereisen zijn afhankelijk van jouw type onderneming (de rechtsvorm) en de locatie van jouw bedrijf en/of vestigingen.

In de interactieve video bovenaan deze pagina kun je aangeven welke situatie op jou van toepassing is. Je krijgt dan uitleg over het proces en komt uit op een handige checklist op maat voor jouw onderneming. Zo weet je zeker dat je alle benodigde documenten correct toestuurt en dat je snel betalingen kan ontvangen via jouw CCV-product.

Hoe moet ik deze documenten delen met CCV?

Alle benodigde persoonlijke en bedrijfsgegevens dien je via MyCCV aan te leveren.

MyCCV is het klantenportaal van CCV waarmee je jouw transacties kan inzien, maar ook je bedrijfsgegevens kan aanpassen en je betaalautomaten kan beheren. Daarnaast kan je op MyCCV uitgebreide rapportages maken en exporteren, bijvoorbeeld op basis van verschillende locaties, soorten transacties en periodes.