Hoe herkent u kwaliteit?

Nooit eerder werd er méér elektronisch betaald. En dat aantal elektronische betalingen blijft maar stijgen. Betrouwbare betaalterminals zijn voor ondernemingen dus belangrijker dan ooit. Om de zoektocht van handelaars naar een betrouwbare leverancier makkelijker te maken, ontwikkelde UNIZO een kwaliteitslabel dat klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en veiligheid garandeert. CCV ondertekende dit UNIZO-charter Betaalterminals als eerste.

Zo bent u zeker dat onze betaalterminals betrouwbaar en veilig zijn én u in geval van nood op onmiddellijke technische bijstand kan rekenen, 7 op 7.

Service op uw maat

Elke onderneming is anders. En ook het aantal en soort transacties dat u met onze toestellen verwerkt, kan grondig verschillen. Bij CCV gaan we op zoek naar de service die u nodig heeft. Welk toestel is het best geschikt voor uw onderneming? Hoe vaak wordt er elektronisch betaald? Welke andere transacties wilt u met de betaalterminal uitvoeren? En hoeveel geld wilt u hieraan besteden? Samen zoeken we naar een serviceformule op uw maat.

Kies de formule die bij u past en doe uw voordeel!*

Connect (F1) Start (F2) Basic (F3) Plus (F4) Max (F5)
Prijs HUUR – In huurformule In huurformule In huurformule In huurformule
Prijs KOOP €3 /maand €6 /maand €10,50 /maand €16,50 /maand €19,90 /maand
Type kaarten
CCV Transactions
Kredietkaarten
BC/MC
Andere kaarten
Klantendienst
E-mail
Telefonisch
Interventies
Type Carry In Carry In Inruil Field Service Field Service
Reponstijd 5 weekdagen 3 weekdagen 2 weekdagen < 24 h, 7/7 < 8 h, 7/7
Herstelling
SW updates
* Transactiekost niet inbegrepen.

Sluit u een contract van 24 maanden af voor de serviceformule Start, Basic, Plus of Max? Bij aankoop van een terminal is het eerste jaar gratis (niet bij overgang van huur naar aankoop). Koopt u een CCV-terminal aan? Dan kiest u automatisch voor de Connect-formule!

Meer info?

Mail naar myccv@be.ccv.eu of bel gratis naar 0800 22 789.
.