Chat with us, powered by LiveChat
voetbal

Sport en leisure

Cashless betaalsysteem op maat van bezoekers en fans

Geschikt voor elk type sportclub

Schenk de bezoekers van je sportclub een ultieme ervaring, mede door de vlotte betaling van hun consumpties! Op nationaal niveau werken clubs als Knack Roeselare (volleybal), KV Kortrijk en OHL  (voetbal) met deze betaaloplossing. Maar ook provinciale ploegen kunnen er moeiteloos mee aan de slag en dit voor eender welke tak: voetbal, volleybal, tennis, fitnessclubs, atletiek, .. Alles is mogelijk!

video KVK Westhoek

Voordelig voor sportclubs en bezoekers!

Veiligheid

Minder cash in je sportclub, maakt je automatisch een minder groot target voor diefstallen en overvallen. Het kiezen voor een cashless betaalsysteem zorgt dus voor een serieuze vermindering van de veiligheidsrisico's en de kans op fouten.

Tijdswinst

Vermijd dat bezoekers tweemaal moeten aanschuiven: éénmaal om hun betaalkaart aan te kopen of op te laden en andermaal voor de aankoop van hun bestelling. Contactloos betalen is mogelijk waardoor je in 1 seconde kan afrekenen wat de wachtrijen serieus doet krimpen!

Keuzevrijheid

Trouwe supporters betalen hoogstwaarschijnlijk met hun clubkaart. Door externe bezoekers niet langer te verplichten een clubkaart aan te kopen, maar hen te laten kiezen tussen het betalen met een clubkaart of met hun gewone bankkaart zorg je voor tevreden bezoekers!

Winstgevend

Na een initiële investering ben je klaar om gedurende 5 jaar vlot betalingen te ontvangen in je club. Door bezoekers de nodige keuzevrijheid te bieden, verlaag je ook de drempel op meer en latere consumpties.

Rik Desimpel, Bestuurslid bij KVK Westhoek

"Als bestuur van KVK Westhoek zijn wij geen fan van grote hoeveelheden cash in onze sportclub. Elektronisch betalen is veiliger, gaat sneller en maakt de kans op fouten minder groot."

Christoph, Trouwe supporter van KVK Westhoek

"Als trouwe supporter van de club, vind ik het leuk om te zien dat de club blijft investeren en onze voetbalervaring zo aangenaam mogelijk maakt!"

Claude Bruyneel, Business Manager Sports and Communities bij CCV

"We willen vermijden dat supporters tweemaal moeten aanschuiven: eenmaal om hun kaart aan te kopen of op te laden en eenmaal voor het eigenlijke aankopen van drankjes of andere producten. Op die manier halveren we het aantal bezoekers dat aanschuift."

Jelle Brulez, Commercieel Manager B2C bij KV Kortrijk

"Aan het einde van vorig seizoen bevraagden we 1 000 supporters (abonnees en niet-abonnees). Er waren vooral grote verschillen tussen abonnees en niet-abonnees op vlak van betalingen: de niet-abonnees zonder abonnementskaart zien deze kaart als een drempel."
budget

Kassa

Met de kassa van onze partner Starnet verwerk je heel eenvoudig inkomende bestellingen. Hij is erg gebruiksvriendelijk en ziet er bovendien mooi uit!

budget

Vaste betaalterminal

De toonbankterminal CCV Budget is gekoppeld aan jouw kassa en laat bezoekers snel en veilig hun bestellingen af te rekenen. Het toestel is klaar voor contactloos en voldoet aan alle veiligheidseisen.

budget

Service

We zorgen ervoor dat je als sportclub of evenementlocatie steeds, zeker tijdens de piekmomenten, kan rekenen op je betaaloplossing. Toch hulp nodig? Dan word je binnen de 24u en 7 op 7 geholpen door een technieker ter plaatse.

Aanbod sportclubs

€125 per maand
  • Starnetkassa
  • Vaste betaalterminal
  • Service
  • 5-jaar contract

Niet inbegrepen: gepersonaliseerde clubkaarten en de transactiekosten.