De SalesPoint kassa app stopt, wat moet ik weten?

Vanaf 1 september 2023 stopt CCV met het ondersteunen van de SalesPoint kassa app (SalesPoint XL). We hebben een partner gevonden, BizzCloud, die als kassaleverancier de huidige kassa app gaat vervangen. 

Na 7 jaar zijn wij tot het besluit gekomen dat een kassa applicatie niet past in onze strategie. Onze strategie in wie we willen zijn en waarmee we jou, en andere ondernemers, het beste van dienst kunnen zijn. We hebben ervaren dat het beheren en ondersteunen van een kassa applicatie niet in ons DNA zit, en we de voorkeur geven aan het samenwerken met partners die deze DNA wel hebben.

Nieuw kassasysteem

Maak je momenteel gebruikt van de CCV SalesPoint kassa app, dan krijg je een andere kassa omgeving. Dit nieuwe kassasysteem is voorzien van alle koppelingen met jouw CCV betaalautomaat, de CCV Shop app, Snelstart en Exact. Na installatie van de kassa app door BizzCloud werkt alles zoals je gewend bent. 

Nieuw contract transactieverwerking

Op administratief gebied merk je wel een verschil. Vanaf het moment dat BizzCloud de nieuwe kassa app heeft geïnstalleerd, ontvang je een maandelijkse factuur vanuit BizzCloud. Vergeet niet een (nieuw) PF-contract met CCV af te sluiten. Je betaalt dan maandelijks een klein bedrag aan CCV aan abonnementskosten en transactiekosten (op basis van verbruik). Bekijk hier de actuele tarieven.

De apparatuur moet vervangen worden. Bij wie moet ik zijn?

Als blijkt dat jouw CCV-apparatuur in de toekomst vervangen moet worden, dan zal BizzCloud dit op zich nemen. We adviseren je om met hen contact op te nemen.

Jouw gegevens hebben we doorgegeven aan BizzCloud. Zij nemen contact met je op om de mogelijkheden en de vervanging te bespreken.

Meer vragen en informatie vind je op de speciale pagina over de SalesPoint kassa app.