Hoe activeer ik de betaalmogelijkheden (PSP) op mijn CCV Shop?

Je kunt zelf bepalen van welke betaalmethode(s) je gebruik wilt maken. Voor elke betaalmethode geldt er een aparte aanvraag die eenvoudig te regelen is via de onderhoudstool van jouw webshop.
Mijn Webshop > Instellingen > Bestelproces & Voorraad > Betaalmethodes > CCV Online Payments.

 

Voor het starten van een aanvraag is er een onderscheid tussen nieuwe klanten en bestaande klanten.

Nieuwe klant
Je hoeft bij de instellingen slechts de registratie af te ronden door nog enkele laatste gegevens in te vullen en naar ons op te sturen.

Bestaande klant
Klik op <Activeer> achter de betaalmethode waarvoor je de aanvraag wilt starten. Lees op de eerste pagina de vermelde gegevens door en plaats een vinkje waarna je op <Verder> kunt klikken.

Controleren gegevens
Controleer bij deze stap jouw gegevens en vul deze waar nodig aan. Let erop dat de bedrijfssector overeen komt met wat vermeld staat in jouw KVK gegevens en wat je werkelijk verkoopt via je website.

Documenten uploaden
Om de aanvraag af te kunnen ronden zijn enkele documenten van jou nodig. Deze kun je in deze stap uploaden. Voor het identificatie document is een afbeelding van jouw paspoort, identiteitskaart of verblijfsvergunning (beide kanten) noodzakelijk.

Daarnaast is een printscreen of pdf (kopie) van een bankafschrift van jouw zakelijke bankrekening noodzakelijk.
Let op! Dit dient een kopie te zijn van het laatste bankafschrift of een printscreen van de internetbankierenomgeving van maximaal 1 week oud, waarbij de inlogdatum zichtbaar dient te zijn.
Klik wanneer dit afgerond is op <Verstuur aanvraag>

Aanvraag in behandeling
Jouw aanvraag is nu in behandeling en de gegevens en documenten worden gecontroleerd. Binnen enkele werkdagen ontvang je een terugkoppeling of alles akkoord bevonden is of dat er aanvullende informatie nodig is.