service

Service

Onze experts staan voor je klaar

Alle ondersteuning die je nodig hebt

Als ondernemer focus je jou het liefst op je klanten, want daar ligt je passie. Maar hoeveel tijd bent je dagelijks niet kwijt aan zaken die er helaas ook bijhoren, zoals administratie? Een tabletkassa biedt de oplossing! Naast een modern kassasysteem in de vorm van een app bestaat CCV SalesPoint uit diverse slimme tools, geïntegreerd in één online omgeving.

salespoint

Installatie bij jou in de zaak

Wij doen het voor jou!

We leveren de CCV-tabletkassa persoonlijk bij je af. Tijdens de installatie leggen we precies uit hoe alles werkt. Zo kan je meteen aan de slag!

CCV Salespoint groeit met je mee

Wij staan niet stil. In overleg met onze handelaars blijven we innoveren Nieuwe functionaliteiten, zoals voorraadbeheer, maken je werk als ondernemer steeds gemakkelijker. Op deze manier groeit de CCV SalesPoint met je mee.

Uitstekende klantenservice

Onze klantendienst staat met zijn ruime openingsuren steeds voor je klaar. Maar wij gaan verder dan het opnemen van de telefoon. Onze eigen monteurs zijn snel ter plekke wanneer nodig

salespoint2

Altijd in business

Hou je zaak draaiende!

Door onze serviceabonnementen ben je zeker dat je onderneming nooit op pauze gaat. Onze lokale monteur zijn snel ter plaatse om je tabletkassa kosteloos te vervangen of repareren

Vragen?

Wij denken graag met je mee! Vul onderstaand contactformulier in en we contacteren je zo snel mogelijk.

 

Advies tabletkassa

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand

Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.