Les 5:
De CCV-checklist klantervaring

Tijd is iets waaraan het ons allemaal ontbreekt. Dat snappen we. Daarom hebben we deze superkernachtige cursus gemaakt die retailers de nodige kennis geeft over de klantervaring.Dit zijn de laatste stappen die je zullen helpen om klanten aan te trekken en ook te behouden.

We beginnen deze les met de gratis checklist die je kan downloaden. Zo kun je alle nieuwe inzichten in de praktijk brengen. Elk vinkje verbetert de interactie van je merk met de klant en vergroot de klantentrouw.

Dit zijn de drie belangrijkste tips om je checklist zo doeltreffend mogelijk af te werken:

page-par1

Tip 1: Personas

Maak klantpersona's voor je activiteiten. Bedenk op basis van die persona's 10 acties, zoals promoties, die op dit moment mogelijk zijn om nog persoonlijker en klantgerichter te werk te gaan. Hoe sluit deze nieuwe focus op klantervaring aan bij jouw ALLEEN U-strategie?

 

Tip 2: Reviews

Bepaal recensiedoelstellingen. Wat dacht je van vijf recensies per week? Maak een planning om dat te verwezenlijken en haal inspiratie uit onze laatste les. Het is tijd om van je te laten horen, te durvenen te werken aan de reputatie van je onderneming.

Page 5 - par 2
Screenshot of the template (From CCV CH FR) eBook FR

Tip 3: Performance review

Plan analyses van je klantervaring. Wat je vandaag doet om een schitterende klantervaring te garanderen, zal over zes maanden misschien niet helemaal meer in lijn liggen met je strategie. Dat is iets wat veel ondernemingen vergeten. Door consequent de nieuwste trends op het vlak van klantervaring te volgen, blijf je de concurrentie voor!

 

Nu is het tijd om te starten

Volgende stap: Het is van groot belang dat je beseft wat een fantastische klantervaring kan doen voor een bedrijf.

En CCV helpt je graag om dat te verwezenlijken.

Ontdekken hoe jouw bedrijf kan groeien?

Verwerf nieuwe ideëen met onze gratis groeicalculator

Doe de test