Cadeaubon systeem voor uw stad of gemeente

Meer informatie en contact

Cadeaubon systeem voor jouw gemeente

CCV heeft een cadeaubon systeem dat in een stad of gemeente gebruikt kan worden. Via het cadeaubonsysteem kun je in jouw stad of gemeente een cadeaubon uitgeven. Het cadeaubon of cadeaukaart systeem is actief in meer dan 50 steden en gemeenten in Nederland en België. Via het systeem kan een lokale cadeaubon worden uitgegeven die lokaal besteed kan worden. Uniek is dat CCV geen provisie rekent voor het cadeaukaart systeem. Ondernemers doen gratis mee en kunnen de lokale cadeaukaart op verschillende manieren accepteren. Het digitale cadeaukaart systeem CCV Connect is zeer gebruiksvriendelijk en werkt ook op betaalterminals die niet van CCV zijn.

Via de overzichtelijke backoffice beheer je eenvoudig de uitgifte- en inwisseling en regel je in een handomdraai de uitbetalingen.

De basis voor het cadeaukaart systeem is een lokale (fysieke) cadeaukaart of een digitale cadeaukaart. Deze lokale cadeaukaart wordt voorzien van een QR-code. De lokale cadeaukaart ontwerp je zelf. Wij voorzien deze van een magneetstrip. Hierdoor kan iedere ondernemer kiezen hoe hij de lokale cadeaukaart inwisselt. Bijvoorbeeld via:

  • De Connect app: eenvoudig in het gebruik op iedere smartphone of tablet;
  • Een betaalterminal (ook als deze niet-van CCV is);
  • Geïntegreerd via het kassasysteem;
  • Via een web-app;
  • Online.

Meer informatie over de lokale cadeaukaart?

Open de brochure met alle voordelen voor inwoners en mantelzorgers

Achtergrond Vectoren door Vecteezy

Digitaal cadeaubon systeem

Heeft u een website en wilt u digitaal cadeaubonnen verkopen? Met het online CCV Shop platform opent u in een mum van tijd een cadeaukaarten shop online. Als u nog met papieren cadeaubonnen werkt dan zult u direct ervaren dat de online verkoop u veel gemak oplevert. Ook zien steden, winkelcentra, retailparken hun omzet stijgen. Bezoekers besteden veelal meer dan het bedrag van de cadeaubon en komen ook vaker terug.

Zo'n 50 steden gingen u voor! Koop voor 100% lokaal 

Lever een directe en meetbare bijdrage aan de omzet van jouw stad

Eenvoudig voor alle ondernemers 

Lokale winkeliers, uitbaters en handelaars kunnen de cadeaubon gemakkelijk verkopen en afwaarderen.

Via de CCV Connect app

Met de Connect app kunnen ondernemers in twee stappen de cadeaukaart verkopen en inwisselen. Snel en gemakkelijk. Alle verkopen worden snel en eenvoudig vastgelegd in een overzichtelijk dashboard.

Via de betaalterminal

Ondernemers die over een geschikt pinapparaat beschikken kunnen uw lokale cadeaukaart ook via de magneetstrip afwaarderen. Ook het koppelen van de cadeaukaart aan het kassasysteem van de ondernemer behoort ook tot de mogelijkheden.

Via een webbrowser

Sommige ondernemers gebruiken een laptop of computer voor hun dagelijkse verkoopadministratie. Via de webbrowser kunnen deze ondenemers de cadeaukaart verkopen en inwisselen. En als u een scanner of webcam heeft dan is het invullen van het cadeaukaartnummer niet eens nodig.

Tijdbesparend voor centrummanagers

Als centrummanager van een stad of gemeente of als beheerder van een retailpark behoud je het overzicht over de cadeaukaart omzet, het openstaande saldo en de vervallen cadeaukaarten.

Net als de ondernemer regelt zie je alles van het cadeaukaartsysteem in onze Connect applicatie. En mocht je er niet uitkomen dan ben je met de uitgebreide service van CCV in een mum van tijd geholpen.

 

De uitbetaling:  binnen 10 minuten geregeld 

Het uitbetalen van de ingewisselde cadeaukaarten werkt zeer eenvoudig. U maakt met een druk op de knop een digitaal uitbetalingsbestand dat u in uw online banking applicatie kunt importeren. Op die manier worden alle ondernemers snel en gemakkelijk uitbetaald. Met een digitale cadeaukaart krijgen steden, gemeenten en ook individuele ondernemers meer inzicht in de bestedingen in de binnenstad.

 

Zes praktijkvoorbeelden

CCV Connect inzetten om lokaal kopen te stimuleren

De aanpak in 7 stappen

CCV helpt u bij de invoering. Persoonlijk en met een handig stappenplan.

Stap 1: Concept bepaling en inrichting

Stap 2: De look and feel

Stap 3: Ondernemers betrekken

Stap 4: Communiceren met de inwoners

Stap 5: Live gang

Stap 6: Uitbetalen van ondernemers

Stap 7: Verbeteringen / bijsturen

Bekijk het stappenplan

De voordelen van een 100% lokale cadeaubon

Steun lokale handelaars

In deze tijd kunnen lokale handelaars een steuntje in de rug goed gebruiken. Als stadsbestuur of gemeente kunt u dat voor hen regelen.

Betrokkenheid burgers

Inwoners willen lokale handelaars steunen.  Velen van hen zijn immers vaste klant. Met een cadeaubon kunnen zij  iets bijdragen.

Relanceplan

Een cadeaubon is een uitstekend middel om lokale handel te stimuleren. 100% wordt lokaal besteed.

Directe uitbetaling

Handelaars en uitbaters krijgen het aankoopbedrag van de waardebonnen snel op hun rekening.

Dashboard

Iedere handelaar krijgt een persoonlijke toegang tot een dashboard met het aantal verkochte  of ingeleverde cadeaubonnen.

Laagdrempelig en toekomst bestending

Starten met alleen een (digitale) cadeaubon en een webshop is mogelijk. U kunt het altijd uitbreiden.

Vrijblijvende online demonstratie

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een demonstratie krijgen?

Laat het ons dan weten!

Neem contact op