Een cadeaubon systeem voor uw stad of gemeente

Meer informatie

Cadeaubon systeem voor uw stad

CCV biedt steden, winkelcentra en retailparken de mogelijkheid om via  ons cadeaubon systeem uw stedelijke cadeaubon te verkopen. Het digitale cadeaukaart systeem (CCV Connect) werkt op basis van een QR-code of met een fysieke cadeaukaart. De bon met QR code wordt via print@home naar het (mail)adres van de klant verzonden. Wilt u daarnaast ook een fysieke cadeaukaart verzenden? Dat kan ook. U kiest zelf de uitstraling van de cadeaukaart en welke mogelijkheden u aanbiedt.

 

Achtergrond Vectoren door Vecteezy

Digitale cadeaubon via uw webshop

Heeft u een website of wilt u op uw webshop cadeaubonnen verkopen? Met het online CCV Shop platform opent u in een mum van tijd uw online cadeaukaarten shop, die u gemakkelijk  aan uw  website koppelt. Als u nog met papieren cadeaubonnen werkt dan zult u direct ervaren dat de online verkoop u veel gemak oplevert. Ook zien steden, winkelcentra, retailparken hun omzet stijgen. Bezoekers besteden veelal meer dan het bedrag van de cadeaubon en komen ook vaker terug.

Koop voor 100% lokaal 

Door het inzetten van een lokale cadeaukaart of loyalty systeem zorgt u voor een directe en meetbare bijdrage aan de omzet van uw stad. Uw ondernemers zullen dit zeker waarderen en u heeft bovendien als stad een mooi lokaal visitekaartje.  Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Eenvoudig voor de ondernemer en uitbater

Lokale winkeliers, uitbaters en handelaars kunnen de cadeaubon gemakkelijk verkopen en ontwaarden. Dit kan via een speciale webpagina, met de CCV Connect app, of via een integratie met uw betaalautomaat of kassasysteem. De verkopen worden snel en eenvoudig vastgelegd in de administratie.

Als centrummanager van een stad of gemeente of als beheerder van een retailpark heeft u bovendien het overzicht over de totale cadeaukaart omzet, het openstaande saldo en de vervallen cadeaukaarten. U kunt deze laatste ook eenvoudig verlengen, waardoor klanten niet teleurgesteld hoeven te worden.

 

 

De uitbetaling:  binnen 15 minuten geregeld 

Het uitbetalen van de ingewisselde cadeaukaarten werkt zeer eenvoudig. U maakt met een druk op de knop een digitaal uitbetalingsbestand dat u in uw online banking applicatie kunt importeren. Op die manier worden alle ondernemers snel en gemakkelijk uitbetaald. Met een digitale cadeaukaart krijgen steden, gemeenten en ook individuele ondernemers meer inzicht in de bestedingen in de binnenstad.

 

Zes praktijkvoorbeelden

Lees hoe steden de cadeaukaart inzetten als  Coronabon

Photo by Francesco Ungaro from Pexels

De aanpak in 7 stappen

CCV voorziet in een project manager die deze stappen kan begeleiden

Stap 1: Concept bepaling en inrichting

Stap 2: De look and feel

Stap 3: Ondernemers betrekken

Stap 4: Communiceren met de inwoners

Stap 5: Live gang

Stap 6: Uitbetalen van ondernemers

Stap 7: Verbeteringen / bijsturen

De voordelen van een 100% lokale cadeaubon

Steun lokale handelaars

In deze tijd kunnen lokale handelaars een steuntje in de rug goed gebruiken. Als stadsbestuur of gemeente kunt u dat voor hen regelen.

Betrokkenheid burgers

Inwoners willen lokale handelaars steunen.  Velen van hen zijn immers vaste klant. Met een cadeaubon kunnen zij  iets bijdragen.

Relanceplan

Een cadeaubon is een uitstekend middel om lokale handel te stimuleren. 100% wordt lokaal besteed. Kortom een ideaal instrument voor uw relanceplan.

Directe uitbetaling

Handelaars en uitbaters krijgen het aankoopbedrag van de waardebonnen snel op hun rekening.

Dashboard

Iedere handelaar krijgt een persoonlijke toegang tot een dashboard met het aantal verkochte  of ingeleverde cadeaubonnen.

Laagdrempelig en toekomst bestending

Starten met alleen een (digitale) cadeaubon en een webshop is mogelijk. U kunt het altijd uitbreiden.

Vrijblijvende online demonstratie

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een demonstratie krijgen?

Laat het ons dan weten!

Neem contact op