Cadeaukaart

Extra inkomsten, minder administratie

Natuurlijk heb je zelf al een cadeaubon gegeven, toch? Het is het ideale alternatief als je niet meteen weet wat iemand als geschenk zou appreciƫren. Ook voor ondernemers is het interessant: het levert extra inkomsten op zonder dat je er veel tijd aan hoeft te spenderen. Als je kiest voor een digitale en geautomatiseerde manier van werken, tenminste.

Dat is nu net waar wij te hulp schieten. Op hun CCV Connect software zien ondernemers meteen hoeveel gift cards er in omloop zijn, hoeveel waarde er in omloop is, enzovoort. Dat alles in de vorm van overzichtelijke online dashboards. Bovendien is het mogelijk om met een overkoepelende gift card te werken die bij verschillende handelaars geldig is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een cadeaubon systeem dat geldig is bij deelnemende handelaars in eenzelfde stad.

De voordelen van cadeaukaarten

Extra omzet

Uit onderzoek blijkt dat bij 65% van de personen die een cadeaukaart ontvangen het uitgegeven bedrag gemiddeld 38% hoger ligt dan de waarde van de cadeaukaart.

Minder fouten

Aangezien de cadeaukaarten volledig geĆÆntegreerd kunnen werken met de meeste bestaande kassa's en er een minimale menselijke interactie aan te pas komt, ligt de kans op fouten erg laag.

Nieuwe klanten

Een gift card is de ideale manier voor een nieuwe klant om je winkel te leren kennen. Na een positieve winkelervaring komen ze gegarandeerd terug.

Snelle betalingen

Extra voordelig aan een cadeaukaart systeem is dat het bedrag al snel op je rekening kan staan.

Zichtbaarheid vergroten

Elke handelaar bepaalt volledig zelf hoe de geschenkbon of kaart eruitziet. Ontwerp een mooie gift card en laat meteen een positieve indruk na.

Omzet behouden

Waarom je gift card uitsluitend inzetten als cadeau? Je kan het ook gebruiken als een manier om klanten te vergoeden als ze een product terugbrengen. Zo blijft je omzet binnen je bedrijf.

Onze klanten

Roeselare Kadobon

Wie de Roeselare Kadobon onder zijn kerstboom vindt, kan deze gebruiken bij deelnemende handels- en horecazaken. De ideale manier voor de stad Roeselare om de lokale economie een boost te geven.

Hubo

Vroeger kostte het Hubo heel wat tijd om de verkoop van gift cards te beheren. Dat is verleden tijd. Sinds ze werken met CCV Connect weten ze exact hoeveel gift cards er verkocht worden, waar ze zich bevinden, hoeveel transacties er plaatsvinden per gift card, enzovoort. Dat alles zonder het manueel te moeten opvolgen.

Nog vragen? Neem contact op!

Zit u met vragen, twijfelt u nog of wil u graag vrijblijvend een demo krijgen? Laat het ons dan weten.
Stuur ons een berichtje en we komen snel bij u terug.

Contacteer ons