Het CCV Connect team

Het Connect team bestaat uit een commercieel en een technisch team. Alles rondom Loyaliteit, Coupons, Cadeaukaarten en E-money wordt in dit team ontwikkeld. Dit doen we vanuit de overkoepelende CCV visie dat betalingen invulling geven aan een bloeiende lokale gemeenschap en onderlinge samenwerking. Het CCV Connect team maakt dat waar met onze oplossingen op het gebied van cadeaubonnen en spaarsystemen. We stellen iedereen graag kort aan u voor (van links naar rechts):

Geert – Gaat voor nieuwe initiatieven.  Voor nieuwe projecten is Geert het primaire aanspreekpunt. Hij gaat vaak de baan op en weet als geen ander uw behoefte te vertalen in een concreet voorstel. De koffie drinkt hij zwart, maar verder geeft hij zelf kleur aan ieder gesprek.

Kevin – Geen vraag is te moeilijk voor deze kersverse papa. Met ruim 10 jaar ervaring op Connect is hij expert op alles. Vaak is de oplossing al gemaakt voordat de vraag is gesteld. Een stille kracht en harde werker.

Sander –  Overziet alles. Als Teamlead is Sander verantwoordelijk voor de software-ontwikkeling en architectuur. Zijn agile werkwijze maakt dat we snel ontwikkelen en de kwaliteit tegelijkertijd op hoog niveau houden. Samen met het team zorgt hij ervoor dat we iedere 4 weken een nieuwe software update hebben.

Lore – Helpt iedereen verder. Als verantwoordelijke voor de support en projecten zorgt zij ervoor dat u snel weer verder kunt. Lore neemt ook de inhoudelijke projecten op, zodra de commerciële afspraken zijn gemaakt.

Ruben – Brengt alles tot leven. Als Front-end developer zorgt hij ervoor dat nieuwe functionaliteiten de software tot leven komen. Maar ook intern weet hij de boel tot leven te wekken.

Erik  – De vliegende keep, a.k.a. vliegende Hollander. Met zijn uitgebreide marketing en productmanagement achtergrond geeft Erik vorm aan de productvisie en ontwikkeling van de Connect propositie. Daarnaast pakt hij voor de Nederlandse markt ook de commerciële zaken op.

Michel – Een mensenmens met veel ervaring. Met een track-record van 30 jaar brengt Michel veel kennis en ervaring mee naar het team. Menigeen zou zeggen dat hij zelf betaalterminals maakt, zoveel weet hij ervan. Onder zijn leiding werken de commerciële en supportteams goed samen en staat altijd de klant voorop. Helaas kon hij tijdens de photoshoot niet aanwezig zijn.