Loyalty

Beloon trouwe klanten

Loyalty systeem voor een onevenaarbare klantenervaring

Hoe zorg je er als stad voor dat inwoners lokaal shoppen en niet online iets bestellen? Hoe maak je als retailer van een toevallige voorbijganger die je winkel binnenstapt een trouwe klant? Dat heeft alles met de klantervaring te maken. Bied klanten een gepersonaliseerde ervaring, stimuleer hen om terug te komen en beloon hen wanneer ze dat doen.

CCV Connect biedt een loyaliteitsysteem op maat voor retailers en steden. De spaarpunten of lokale munten wisselen de consumenten in voor een leuke beloning of een extra korting. Alles wordt digitaal en automatisch verwerkt, jij krijgt een mooi overzicht via de dashboards. Als retailer krijg je een schat aan informatie terug. Als stad werk je met een overkoepelende loyaltykaart voor alle deelnemers. Zo stimuleer je consumenten om bij één van de deelnemende ondernemers te kopen en geef je de lokale economie een boost.

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op!

De voordelen van een loyaliteitsysteem

Hogere omzet

Een goed loyaliteitsprogramma betaalt zichzelf terug. Hoe meer terugkerende klanten, hoe hoger de omzet.

Win klanten terug

Komt een klant al een tijdje niet meer langs? Doe dan even een extra inspanning en geef een exclusieve korting.

Gerichte promoties

Je weet wat klanten kopen, hoe vaak ze iets kopen en wanneer ze langskomen. Speel erop in en stuur hen gerichte promoties.

Inzicht in koopgedrag

Welke momenten zijn het drukst? In welke winkel wordt het meest verkocht? Voor welk bedrag wordt er gemiddeld verkocht? Elke transactie wordt geregistreerd en dat levert een schat aan informatie op.

Klantenbinding

Maar liefst 81% van de klanten geeft aan sneller geneigd te zijn om terug naar eenzelfde ondernemer te gaan als er een loyaliteitsprogramma is. Als je kan kiezen, ga je toch zelf ook shoppen in een winkel die trouwe klanten beloont?

Gezamenlijke acties

Met een getrouwheidskaart die geldig is in de hele stad kunnen lokale ondernemers een gezamenlijke actie opzetten. Fijn voor de consument en meer traffic voor de ondernemers.

Ons loyaltysysteem wordt gebruikt door

Sint-Truiden: Shop & the city

Shoppen in Sint-Truiden is leuker dan ooit tevoren. Meer dan 300 lokale handelaars werken er met één loyaliteitskaart. Punten sparen in de groentewinkel om ze vervolgens in te wisselen bij de wijnhandelaar? Geen probleem. Bovendien verloten ze er elke maand leuke prijzen onder de consumenten.

Tongeren: Gratis parkeertijd

In Tongeren sparen consumenten ambi-punten bij elke aankoop bij een van de 100 deelnemende handelszaken. Elke aankoop is ook goed voor 35 minuten gratis parkeertijd in de stad. Bovendien maakt elke deelnemer wekelijks kans op 500 euro in ambi-punten.

Nieuwpoort: 10% extra koopkracht

In Nieuwpoort versterkt de winkelsector, de horeca sector en andersom. Bij de deelnemende ondernemers kan de consument een loyaliteitskaart krijgen waarop punten gespaard kunnen worden. Bij de besteding van 10 euro sponsort de stad 1 euro mee. Het loyaltysysteem van CCV is zo ingesteld dat er maximaal 100 euro per deelnemer vergoed wordt.

Roosendaal: Hart voor de binnenstad

ROOS24 is het nieuwe loyaltyprogramma waarmee bezoekers van Roosendaal worden beloond. Met de Roospas kunnen zij sparen voor mooie cadeaus of korting op parkeren. ROOS24 is daarmee hét cadeau van de winkeliers en horecazaken aan de bezoekers in de stad. ROOS24 is samen winkelen in het hart van Roosendaal.

Nog vragen? Neem contact op!

Heb je vragen of twijfel je nog ? Laat het ons dan weten! We geven graag een demonstratie.

Contacteer ons