Vraag en antwoord

Werkt de app op andere betaalterminals dan de CCV Compact?

De meeste betaalapparaten hebben nog geen Android besturingssysteem. Deze kunnen daarom niet overweg met apps. Er zijn wel mogelijkheden om een (cadeau)kaart te accepteren op uw huidige betaal terminal. Dit werkt niet via de app, maar bijvoorbeeld met een magneetstrip.

 

Kan ik ook loyalty punten sparen op mijn pinapparaat?

Met de CCV Compact betaalterminal kan dat. Op dit pinapparaat kunt u naast reguliere betaalkaarten ook de CCV Connect openen om bijvoorbeeld een loyaltykaarten te scannen.

 

Kan ik de cadeaukaart opĀ  meerdere apparaten accepteren?

We bekijken graag samen met u welke acceptatiewijze het beste bij u past. Bij het gebruik van meerdere apparatenĀ  zal er een toeslag zijn.

Kan ik de cadeaukaart aansluiten op mijn kassasysteem

Dit kan op een aantal manieren. De meest uitgebreide is koppeling met de Connect API. Dit kan een kassaleverancier verzorgen. U kunt dan bijvoorbeeld de cadeaukaart scannen met een bar/QR code lezer, of u voert in uw kassa het cadeaukaartnummer in. Een kassaleverancier is echter niet altijd bereid om dit voor u te doen. Een alternatief is het openen van een browserscherm op uw kassa of een cadeaukaart met magneetstrip.

Vrijblijvende online demonstratie

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een demonstratie krijgen?

Laat het ons dan weten!

Neem contact op