Waarborgsysteem voor herbruikbare bekers op evenementen

Het CCV Connect platform is al 10 jaar op de markt als cadeaubon-, loyalty- en e-money-platform. CCV heeft het Connect platform geschikt gemaakt voor het eenvoudig terugbetalen van een waarborg. Ook als u het CCV Connect platform nog niet gebruikt, kunt als stad of gemeente kiezen uit drie mogelijkheden. U heeft daarmee altijd een geschikt waarborgsysteem:

1. Cashless Refund 

De Cashless Refund oplossing is gericht op het terugbetalen van de waarborg. Nadat de bezoeker eten of drinken heeft geconsumeerd, ontvangt hij/zij een QR-code met een bepaalde waarde. De waarde is afhankelijk van het aantal ingeleverde bekers, borden of kommen. De bezoeker kan deze QR-code vervolgens scannen om een terugbetaling te ontvangen. Dit hoeft niet ter plaatse en kan ook vanuit huis!

2. Cashless Refund als cadeaubon
Net als bij de eerste oplossing ontvangt de bezoeker een QR-code met een bepaalde waarde. De QR-code kan direct worden gebruikt als cadeaubon bij lokale deelnemende handelaars, waardoor het geld terugvloeit naar de lokale economie. Dat is pas echt cirulair!

3. Cashless Betalen 

Bij de Cashless Betaal oplossing wordt er op het evenement met een eigen cashless betaalkaart gewerkt. Hierdoor zijn closed-loop of hybride betalingen mogelijk en kan de bezoeker zijn waarborg direct gebruiken voor volgende consumpties. Aan het einde van het evenement kan de bezoeker het resterende toegoed van de betaalkaart laten storten op zijn bankrekening.

 

Hoe werkt het

Meer informatie en contact
Wilt u meer informatie over het waarborgsysteem en andere oplossingen van CCV ? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.