CCV Connect

The connection of payment

Meer beleving

CCV Connect draait om de beleving van de consument. Iets kopen moet een plezante ervaring zijn. Zowel e-money, loyaliteitsprogramma’s als gift cards spelen daarop in en creëren interactie tussen de klant en de verkopende partij. What’s in it for you? Nieuwe klanten, trouwere klanten, tevreden klanten, een hogere omzet en een pak nieuwe inzichten in hun consumptiegedrag. Waar wacht je nog op?

E-money

Wist je dat twee op de drie Belgen geen cash meer op zak heeft? Cashless betalen zit in de lift. Speel erop in en maak van betalen een leuke ervaring. E-money is een vorm van cashless betalen waarbij geld prepaid opgeladen wordt op bijvoorbeeld een smartphone, polsbandje, eigen betaalkaart,... Geen gedoe meer met bonnetjes of jetons. Gewoon even scannen en het is betaald. Dat biedt heel wat voordelen, zowel voor jou als voor je klanten.

Ontdek alle voordelen

Loyalty

Maar liefst 81% van de consumenten geeft aan sneller geneigd te zijn om terug naar eenzelfde handelaar te gaan als ze er in ruil iets voor krijgen. Stimuleer klanten om terug te komen en beloon hen wanneer ze dat doen. Wij kunnen je helpen een volledig digitaal en geautomatiseerd loyaliteitsprogramma op te zetten.

Ontdek alle voordelen

Gift

Je maakt ons niet wijs dat je zelf nog nooit een cadeaubon hebt gegeven? Logisch, het is het ideale alternatief als je niet meteen weet wat iemand als geschenk zou appreciëren. Ook voor handelaars is het interessant: het levert extra inkomsten op zonder dat je er veel tijd aan hoeft te spenderen. Tenminste als je kiest voor een digitale en geautomatiseerde manier van werken.

Ontdek alle voordelen

Wat onze klanten vertellen

E-money op Rock Village

Op de luxecamping van Rock Werchter betalen ze met hun eigen betaalkaart. Via de festivalwebsite, de app en de betaalterminals ter plekke kunnen consumenten een tegoed op hun kaart zetten. Via een mobiele app kunnen ze hun uitgaven en resterend saldo raadplegen.

Loyalty in Sint-Truiden

Shoppen in Sint-Truiden is leuker dan ooit tevoren. Meer dan 300 lokale handelaars werken er met één overkoepelende getrouwheidskaart. Zo kunnen klanten punten sparen in de groentewinkel om ze vervolgens in te wisselen bij de wijnhandelaar. Het resultaat? De consumenten worden gestimuleerd om hun aankopen lokaal te doen en dat is erg rendabel voor de handelaar.  Bovendien verloten ze in Sint-Truiden elke maand leuke prijzen onder de consumenten, nóg een drive voor hen om de stad in te gaan.

Gift cards bij Hubo

Vroeger kostte het Hubo heel wat tijd om de verkoop van cadeaubonnen te beheren. Dat is verleden tijd. Sinds ze werken met CCV Connect weten ze exact hoeveel cadeaubonnen er verkocht worden, waar ze zich bevinden, hoeveel transacties er plaatsvinden per cadeaukaart, enzovoort. Dat alles zonder het manueel te moeten opvolgen.