Empowering payment

Expertise aan het werk

CCV Lab is onderdeel van de internationale CCV Group. Met onze expertise bouwen we vernieuwende systemen die betalen zo gemakkelijk mogelijk maken. We krijgen alle ruimte om als een team innovatieve voorstellen uit te werken.

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe collega's.

De plek voor innovatie en co-creatie

Klantvriendelijk betaalverkeer is altijd ons doel. Daarvoor ontwikkelen we software voor grote bedrijven, kmo’s en overheden. We zijn gedreven om steeds de nieuwste technologie te gebruiken. Bij wijzigingen in de wet- en regelgeving staan we als eerste klaar met een innovatief antwoord. We denken ook steeds mee met onze klant.

Door middel van co-creatie met onze grote partners creëren we mooie totaaloplossingen. Elke dag verwerken die miljoenen betalingen in België, Nederland en de rest van Europa.

Connect

Maak betalen gemakkelijk

Wie een goede binding met klanten wil, gaat voor Connect. Klanten kunnen cashloos betalen en je kan een cadeaukaart en loyaliteitsprogramma aanbieden.

PSP

Betaaloplossing voor webshops

PSP laat klanten kiezen hoe ze willen betalen in grote en kleine webshops. Heel de technische en complexe administratieve verwerking is voor ons.

Transactieverwerking

Betaalterminals altijd actief

Honderdduizenden betaalterminals van CCV zijn altijd klaar om snel en foutloos betalingen met de kaart te verwerken. De betrouwbare motor daarvan is jSwitch. We blijven die tunen en uitbreiden.

SalesPoint

Betalingsapps voor ondernemers

SalesPoint is een betaal-app die zowel moeiteloos integreert met een kassasysteem als met MyCCV, het klantenportaal van CCV.

Integration

Integraties met partners

Aan de lijst van wat we allemaal moeten integreren, is haast geen beginnen. Ze is behoorlijk lang. CCV Lab codeert en beheert de API-catalogus van de CCV Group.

Onze klanten

Bij CCV Lab werken is niet zomaar een job

Aan de slag gaan bij CCV Lab betekent:

Werken met de nieuwste technologie

autonomie, kies zelf je manier van werken

vlakke, kleinschalige organisatie

zelf verantwoordelijkheid nemen

collegiale sfeer, familiaal karakter

Wil je creatief meedenken en daarbij jezelf ontplooien? Sluit dan aan bij een van onze teams. Speel daarin je sterkste punten uit en bouw aan je groei volgens eigen ambities. Zo streven we naar succes, uitstekende software en bijzonder tevreden klanten.

We zijn op zoek naar

Senior AWS Cloud and System Engineer

Een Senior AWS Cloud and System Engineer die verantwoordelijk is voor het ontwerpen, implementeren, beheren en optimaliseren van cloud infrastructuur […]

Lees meer

Software Quality Assurance Engineer

CCV Lab zoekt Een in house, Quality Assurance Engineer, die van aanpakken weet. Je werkt nauw samen met het development […]

Lees meer

Mobile app developer

Een inhouse mobile app ontwikkelaar, met een goede achtergrond in Android, Hybrid development en architectuur. Je werkt nauw samen met […]

Lees meer

Java Developer

Een inhouse Java ontwikkelaar, met een goede achtergrond in algemene web development, Java development, database design en analyse. Je werkt […]

Lees meer