Expertise aan het werk

CCV Lab is onderdeel van de internationale CCV Group. Met onze expertise bouwen we vernieuwende systemen die betalen zo gemakkelijk mogelijk maken. We krijgen alle ruimte om als een team innovatieve voorstellen uit te werken.

Momenteel 4 vacatures. Welke past bij jou? Kijk snel.

Expertise aan het werk

De plek voor innovatie en co-creatie

Klantvriendelijk betaalverkeer is altijd ons doel. Daarvoor ontwikkelen we software voor grote bedrijven, kmo’s en overheden. We zijn gedreven om steeds de nieuwste technologie te gebruiken. Bij wijzigingen in de wet- en regelgeving staan we als eerste klaar met een innovatief antwoord. We denken ook steeds mee met onze klant.

Door middel van co-creatie met onze grote partners creëren we mooie totaaloplossingen. Elke dag verwerken die miljoenen betalingen in België, Nederland en de rest van Europa.

 

Connect

Maak betalen gemakkelijk

Wie een goede binding met klanten wil, gaat voor Connect. Klanten kunnen cashloos betalen en je kan een cadeaukaart en loyaliteitsprogramma aanbieden.

PSP

Betaaloplossing voor webshops

PSP laat klanten kiezen hoe ze willen betalen in grote en kleine webshops. Heel de technische en complexe administratieve verwerking is voor ons.

Transactieverwerking

Betaalterminals altijd actief

Honderdduizenden betaalterminals van CCV zijn altijd klaar om snel en foutloos betalingen met de kaart te verwerken. De betrouwbare motor daarvan is jSwitch. We blijven die tunen en uitbreiden.

SalesPoint

Betalingsapps voor ondernemers

SalesPoint is een betaal-app die zowel moeiteloos integreert met een kassasysteem als met MyCCV, het klantenportaal van CCV.

Integration

Integraties met partners

Aan de lijst van wat we allemaal moeten integreren, is haast geen beginnen. Ze is behoorlijk lang. CCV Lab codeert en beheert de API-catalogus van de CCV Group.

Werken bij CCV lab

Bij CCV Lab werken is niet zomaar een job

Aan de slag gaan bij CCV Lab betekent:

  • werken met nieuwste technologie
  • autonomie, kies zelf je manier van werken
  • vlakke, kleinschalige organisatie
  • zelf verantwoordelijkheid nemen
  • collegiale sfeer, familiaal karakter

Wil je creatief meedenken en daarbij jezelf ontplooien? Sluit dan aan bij een van onze teams. Speel daarin je sterkste punten uit en bouw aan je groei volgens eigen ambities. Zo streven we naar succes, uitstekende software en bijzonder tevreden klanten.

We zijn op zoek naar

Software Quality Engineer

CCV Lab is Een jong dynamisch bedrijf dat instaat voor de innovatie & productontwikkeling binnen CCV. Naast een werkomgeving die creativiteit en zelfontplooiing aanmoedigt zijn […]

Lees meer

Full stack integration developer

Om onze toekomstplannen te kunnen realiseren hebben we nood aan extra full stack integratie developer. Hierbij ben je verantwoordelijk om samen met het team te […]

Lees meer

International Strategic Account Manager E-commerce

Een International Strategic Account Manager E-Commerce met ruime ervaring die meer uit zijn carrière wil halen. Een inhoudelijke en strategische gesprekspartner met een commerciële drive […]

Lees meer