CCV storing?

Actueel storingsoverzicht

Op dit moment is er geen CCV storing. Ervaar je toch problemen met jouw pinapparaat?

Voor een snelle oplossing.

Wat voor een type pinapparaat heb je?

Mobiel
Vast

Voer een reset uit:

• Verwijder aan de onderkant de batterij van de automaat, wacht tot het scherm donker wordt en plaats de batterij opnieuw in de automaat.
  • Houd de groene 'OK'-knop ingedrukt totdat het scherm weer wordt verlicht. Het apparaat start nu op.
  • Voer een transactie van €0,01 cent uit om te kijken of je pinapparaat weer reageert.

Kan je pinnen op jouw mobiele pinapparaat?

Voer een reset uit:

• Haal de zwarte voedingskabel uit de automaat. Het scherm wordt nu donker.
  • Plaats de voedingskabel terug. Het scherm wordt nu weer verlicht en het apparaat start op.
  • Voer een transactie van €0,01 cent uit om te kijken of je pinapparaat weer reageert.
Kan je pinnen op jouw vaste pinapparaat?

Is het probleem verholpen?

Ja, het probleem is verholpen.
Nee, het probleem is nog niet verholpen.

Top!