De voordelen van een
kassagekoppelde betaalterminal

Als ondernemer wil je jouw klanten zo snel mogelijk helpen bij de kassa. Je hoeft het bedrag van het kassaticket namelijk niet meer zelf in te toetsen.

  • Zo kost afrekenen met een geïntegreerde betaalterminal van CCV nog minder tijd.
  • Het is niet alleen sneller, het maakt de kans op fouten kleiner.
  • Bovendien heb je zo altijd een volledig overzicht van de hele transactieflow in jouw kassasysteem.
  • Al onze future-proof betaalterminals kunnen gekoppeld worden met de meeste moderne kassasystemen.

Enkele koppelbare kassasystemen

Hoe koppel je een CCV-betaalterminal aan jouw kassasysteem?

STAP 1

De meeste kassasystemen kan je laten koppelen aan jouw betaalterminal van CCV. Om te controleren of dit ook voor jouw systeem geldt, dien je contact op te nemen met jouw kassaleverancier.

STAP 2

Is de koppeling inderdaad mogelijk? Dan gebeurt dit afhankelijk van jouw kassasysteem en betaalterminal via een tweestapskassakoppeling of een directe kassakoppeling via de Cloud.

Twee-stapskassakoppeling

Met de CCV Duo Base bestaat jouw vaste betaalterminal uit twee delen: een kassiersunit en een pinpad. De kassiersunit wordt via een tweestapskassakoppeling met een RS232- of USB-verbinding aan jouw kassasysteem gekoppeld. Kassaticket bedragen worden nu rechtstreeks naar de kassiersunit gestuurd. En jouw klant betaalt zo snel en veilig op de pinpad.

Een voordeel is dat je altijd betalingen kan ontvangen, zelfs als jouw kassasysteem even niet werkt. Je toetst het bedrag dan simpelweg zelf in op de kassiersunit.

Directe kassakoppeling via de Cloud

Ga jij voor de CCV Mobile A920 of de CCV Compact A77 en wil je deze koppelen aan jouw kassa? Dat kan! CCV werkt samen met kassaleveranciers en integrators om voor jouw een directe koppeling, tussen je kassa en je pinterminal, via de Cloud tot stand te brengen. Is jouw betaalterminal eenmaal gekoppeld, dan worden kassaticketbedragen rechtstreeks naar de betaalterminal gestuurd. Zo kan je klant snel en makkelijk betalen.

Een voordeel is dat jij voortaan altijd alle transacties vanuit je kassa kan opstarten en dat deze binnen je kassa applicatie worden opgeslagen.

Ontdek onze kassagekoppelde betaalterminals

Direct leverbaar via CCV

CCV Duo Base A80-A35

Kassagekoppeld via RS232 of USB

Kopen: vanaf €756 
Sluit de CCV Duo Base aan op de meeste kassasystemen via een tweestapskoppeling met RS232- of USB-kabel. Neem contact op met jouw kassaleverancier om te controleren of deze kassakoppeling ook mogelijk is voor jou.

Kan jij onze Duo Base koppelen aan je kassasysteem en wil je deze nieuw bestellen? Voeg dan de benodigde RS232-kabel of USB-kabel aan je winkelmandje toe bij jouw bestelling. Dan leveren we deze direct mee!

Jouw betaalterminal koppelen?

Op aanvraag via jouw kassaleverancier

CCV Mobile A920 & Compact A77

Kassagekoppeld via de Cloud

De CCV Mobile A920 en de CCV Compact A77 kan je aan de meeste kassasystemen koppelen via een uitgebreide kassakoppeling. Neem eerst contact op met jouw kassaleverancier om te controleren of deze koppeling mogelijk is en of hier kosten aan verbonden zijn.

Is de koppeling inderdaad mogelijk? Bekijk dan snel welke van deze twee toekomstbestendige mobiele betaalterminals het beste passen bij jouw onderneming!