Werken bij CCV Lab

Werken bij CCV Lab is niet zomaar een job

We zijn een jong, dynamisch team dat instaat voor productontwikkeling en innovatie binnen de CCV Group. We zijn een hecht team dat nauw samenwerkt en bijleert van elkaar. We vieren ook elkaars persoonlijke mijlpalen en vinden steeds een goede reden om samen even te genieten en te ontspannen.

We doen het samen

CCV Lab staat voor expertise, passie, gedrevenheid en vrijheid. Dat vinden we belangrijk. Niet omdat het moet, maar wel omdat we met z’n allen het zo willen. Het geeft ons passie voor professionaliteit, verbetering, naar uitdaging en niet onbelangrijk, we doen het samen! 

Gevarieerde opdrachten

Als autonome dochteronderneming van de internationale CCV Group maken we enerzijds producten voor ons moederbedrijf. Daarnaast gebruiken we onze kennis en ervaring om projecten te begeleiden. Ook krijgen we de ruimte om innovatieve voorstellen uit te werken. Alles samen een opdracht die niet min is. We nemen hem ter harte en zorgen goed voor onze klanten.

We leggen je graag in de watten

Extralegale voordelen

Naast pree en congé een ruim pakket aan extralegale voordelen

The Office

Werken in spiksplinternieuwe en inspirerende kantoren

Collega's

Toffe mensen waar je veel van gaat leren tijdens en ook na de werkuren

Thuiswerk

Je krijgt steeds de vrijheid om van thuis uit te werken. 

Onze vacatures

Full stack integration developer

Om onze toekomstplannen te kunnen realiseren hebben we nood aan extra full stack integratie developer. Hierbij ben je verantwoordelijk om samen met het team te […]

Read More

Java Developer

Een inhouse Java ontwikkelaar, met een goede achtergrond in algemene web development, Java development, database design en analyse. Je werkt nauw samen met je collega’s […]

Read More

Mobile app developer

Een inhouse mobile app ontwikkelaar, met een goede achtergrond in Android, Hybrid development en architectuur. Je werkt nauw samen met je collega’s waarbij jullie samen […]

Read More

Spontaan soliciteren

Wil je graag bij ons werken maar vind je niet meteen een passende vacature? Neem zeker contact, er is altijd plaats voor experts met interesse in wat we doen.

Hier gaan we voor

Altijd in ontwikkeling

Ons bedrijf, onze software, onze producten, onze klanten, de tijdsgeest... we zijn mee. Dat zie je aan de technologiestacks die we kiezen, de kantoren die we gebruiken, de producten die we maken. We gaan voor succes, goeie software en tevreden klanten.

Jij bent waardevol

We werken met mensen voor mensen, zonder hiërarchische structuur. Ieder is bij ons evenwaardig. Je kan dus jezelf zijn, vrij initiatief nemen en ook al eens een off-day hebben. Thuiswerk, flexibele uren en vlot verlof opnemen zetten het werk op de juiste plaats in je leven.

Jouw groei

Je kiest waar je wil uitblinken. Opleiding en kennisdeling zorgen ervoor dat we samen nog sterker worden. Elke dag zijn er nieuwe ervaringen en situaties om van te leren. Wil je doorgroeien in een bepaalde technologiestack, ga je voor full stack, heb je meer voeling met het product of wil je liever collega’s coachen? We houden rekening met jouw verwachtingen.

Toch niet altijd werken?

Onder het gekende motto “work hard, play hard” gaan we jouw inzet belonen met ontspanning. In onze kantoren vind je altijd wel een gameconsole, tafelvoetbal, een pingpongtafel of een bar terug. Natuurlijk vieren we ook verjaardagen, geboortes, huwelijken, teamsuccessen of gewoon zomaar, omdat het kan.

Wil je meer weten?

Heb je een vraag over een van onze vacatures? Of wil je graag met ons spreken? Laat iets weten en we nemen meteen contact met je op.